Mrb bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah. Bu msjınızı yazdığınızda mı gebe kaldınız acabaAdetten 1 veya 2gun once hamile kalinirmi beklenen adet tarihinden bir gun oncesi birliktelik adeti geciktirirmi hamilelik soz konusu olabilirmi yasayan varmi ?
nezaman yazmisim.ki tarih canim bn eylulde gebe kaldim bu yaziyi nezaman yazdm.hatrlamiyormMrb bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah. Bu msjınızı yazdığınızda mı gebe kaldınız acaba
Adetten 1 veya 2gun once hamile kalinirmi beklenen adet tarihinden bir gun oncesi birliktelik adeti geciktirirmi hamilelik soz konusu olabilirmi yasayan varmi ?
17 Eylül'de yazmışsınız :) benim de şuan 6 günlük bir gecikmem var Batın ertesi günü kan verdim negatifti. Hala adet olmadım hiçbir belirtimde yok adet olacakmışım gibi de gelmiyor. Acaba geç Döllenme vs mi olduda çıkmadı diye düşündümnezaman yazmisim.ki tarih canim bn eylulde gebe kaldim bu yaziyi nezaman yazdm.hatrlamiyorm
akintida bir degisiklik varmi ben akintidan anlamistim17 Eylül'de yazmışsınız :) benim de şuan 6 günlük bir gecikmem var Batın ertesi günü kan verdim negatifti. Hala adet olmadım hiçbir belirtimde yok adet olacakmışım gibi de gelmiyor. Acaba geç Döllenme vs mi olduda çıkmadı diye düşündüm
2gun gecince sabah test yapmistim.hemen 2cizgi olmustu17 Eylül'de yazmışsınız :) benim de şuan 6 günlük bir gecikmem var Batın ertesi günü kan verdim negatifti. Hala adet olmadım hiçbir belirtimde yok adet olacakmışım gibi de gelmiyor. Acaba geç Döllenme vs mi olduda çıkmadı diye düşündüm
Yani bilemedim ya :/ akıntım var tabiki şuan ama farklı bir Akıntı mı ayırt edemedim. Artık bakalım çarşamba kadın doğuma gidicem İnşallah gebelik vardır diyelim. Kısmet . Teşekkürler cvp Verdiğiniz için. Sağlıcakla alın sizde kucağınıza inşallahakintida bir degisiklik varmi ben akintidan anlamistim
insAllah sende hamissindir hayirlisi olsun hakkinda canm <3Yani bilemedim ya :/ akıntım var tabiki şuan ama farklı bir Akıntı mı ayırt edemedim. Artık bakalım çarşamba kadın doğuma gidicem İnşallah gebelik vardır diyelim. Kısmet . Teşekkürler cvp Verdiğiniz için. Sağlıcakla alın sizde kucağınıza inşallah
Amin arkdaşım hayırlısı olsun diyelim. Rabbim vakti saatini biliyordurinsAllah sende hamissindir hayirlisi olsun hakkinda canm <3
aynen oyle valla Rabbim vaktini bilyor tam 1.senemde hamile.oldugumu ogrendim hayirlisi boyleymisAmin arkdaşım hayırlısı olsun diyelim. Rabbim vakti saatini biliyordur
Sağlıcakla kucağına al sağlıcakla büyüt inşalşah canım. Hayırlı bir evladın olsun inşallah. Ben hastalandım malesef doktora gitmeme gerek kalmadı. Ilk defa böyle gecikmişti. Önümüzdeki ay kısmetse yumurta takibi yaptırıcam ama bakalımaynen oyle valla Rabbim vaktini bilyor tam 1.senemde hamile.oldugumu ogrendim hayirlisi boyleymis
Sağlıcakla kucağına al sağlıcakla büyüt inşalşah canım. Hayırlı bir evladın olsun inşallah. Ben hastalandım malesef doktora gitmeme gerek kalmadı. Ilk defa böyle gecikmişti. Önümüzdeki ay kısmetse yumurta takibi yaptırıcam ama bakalım
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bu Korunmasız 4. Ayımdı arkadaşım. Önümüzdeki ay kadın doğuma gidicem yumurta takibi için. Ovulasyon testini pek beceremedim çünkü.uzulme.canm benmde gecikiyordu son zamanlar belkide vucud kendini hazirliyordur insAllah en yakin zamanda sende hamile kalrsn nezaman belli istiyorsun
hmm canm bende gecen sene temmuzda hastaneye gitmistim ultrasonla yumurtaliklara.felan bakildi bir sikinti yokmus folik asit verdi eylulde gebe kaldim folik asitte ise yariyor galiba folik asitten once bizde 6 7aydir istiyordukAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bu Korunmasız 4. Ayımdı arkadaşım. Önümüzdeki ay kadın doğuma gidicem yumurta takibi için. Ovulasyon testini pek beceremedim çünkü.
Ben gebelik düşüncem var diye 4 ay önce doktora gitmiştim, 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti. Öncesinde 1 bıçuk ay folik asit kullanmaya başlamıştım kendin. Doktora söyledim, kullanmayı bırak dedi, farzetki 1 sene olmayacak 1 yıl boyunca içecek misin gerek yok dedi. Onu düşük tehlikesine karşı veriyoruz dedi, bıraktırdı bana. Biraz da doktordan doktora Değişiyor galiba canım. Bakalım önümüzdeki ay gideceğim doktor ne dicek ona göre davranıcamhmm canm bende gecen sene temmuzda hastaneye gitmistim ultrasonla yumurtaliklara.felan bakildi bir sikinti yokmus folik asit verdi eylulde gebe kaldim folik asitte ise yariyor galiba folik asitten once bizde 6 7aydir istiyorduk
olabilir doktora gorede degisebilir bn ozele gitmistim cok.sukur 3ay icinde hamile.kalmistim.ya rahim.filmi felan cektir yollar.kapaliysa aciliyormusBen gebelik düşüncem var diye 4 ay önce doktora gitmiştim, 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti. Öncesinde 1 bıçuk ay folik asit kullanmaya başlamıştım kendin. Doktora söyledim, kullanmayı bırak dedi, farzetki 1 sene olmayacak 1 yıl boyunca içecek misin gerek yok dedi. Onu düşük tehlikesine karşı veriyoruz dedi, bıraktırdı bana. Biraz da doktordan doktora Değişiyor galiba canım. Bakalım önümüzdeki ay gideceğim doktor ne dicek ona göre davranıcam
Anladım doğrudur canım. Bakalım kısmet artık. Rabbim tez zamanda nasip etsin diyelim sağlıklı hayırlı evlatlarolabilir doktora gorede degisebilir bn ozele gitmistim cok.sukur 3ay icinde hamile.kalmistim.ya rahim.filmi felan cektir yollar.kapaliysa aciliyormus
amin insAllahAnl
Anladım doğrudur canım. Bakalım kısmet artık. Rabbim tez zamanda nasip etsin diyelim sağlıklı hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?