Adetten 2 gün önce 321 beta HCG nasıl

Mrvnrtmrc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
81
51
18
31
Adetime 4 gün kala genel kontrol için Dr a gittim ve 175 beta HCG ve 29.5 progesteron değeri gördüm daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok korkuyorum ve bu gün yani adetime 2 gün kala beta HCG değerim 321 çıktı sizce nasıl

Adetime 4 gün kala genel kontrol için Dr a gittim ve 175 beta HCG ve 29.5 progesteron değeri gördüm daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok korkuyorum ve bu gün yani adetime 2 gün kala beta HCG değerim 321 çıktı sizce nasıl
Gayet güzel ki adete 2 gün kala hemde ileriki günlerde daha güzel artislariniz olacaktır. Korkmayin inşallah herşey istediğiniz gibi olur 🙏

Çok teşekkür ederim birde 1 hafta sonra gittiğimde acaba vajinal ultrason yaptırmalı mıyım bu değerlere nispetle

Benim adet günü 500 dü canım ikiz gebelik senin de olabilir güzel değerlerin 😍

2 gün sonra 878 adet günümde 878 çıktı bu gün ki değer kaç bilmiyorum keseyi gördük çok şükür Dr beta HCG istemedi 😊😊
Kese göründüyse sıkıntı yok zaten canım hcg ye gerek de yok benim de 1 hafta arayla 2. Kese göründü senin betan yüksek çıkmış ikiz ihtimali var 😊😊

Back
X