Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel ki adete 2 gün kala hemde ileriki günlerde daha güzel artislariniz olacaktır. Korkmayin inşallah herşey istediğiniz gibi olurAdetime 4 gün kala genel kontrol için Dr a gittim ve 175 beta HCG ve 29.5 progesteron değeri gördüm daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok korkuyorum ve bu gün yani adetime 2 gün kala beta HCG değerim 321 çıktı sizce nasıl
Benim adet günü 500 dü canım ikiz gebelik senin de olabilir güzel değerlerinAdetime 4 gün kala genel kontrol için Dr a gittim ve 175 beta HCG ve 29.5 progesteron değeri gördüm daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok korkuyorum ve bu gün yani adetime 2 gün kala beta HCG değerim 321 çıktı sizce nasıl
Sat tarihine göre 6. Hafta da kese ve kalp İçin gerekirse alttan bakıyorlar :)Çok teşekkür ederim birde 1 hafta sonra gittiğimde acaba vajinal ultrason yaptırmalı mıyım bu değerlere nispetle
Nasip canımmmmm... sonraki değerler nasıllAilede hiç bir şekilde ikiz gebelik yok ama öyle birşey olabilir mi ki![]()
2 gün sonra 878 adet günümde 878 çıktı bu gün ki değer kaç bilmiyorum keseyi gördük çok şükür Dr beta HCG istemediNasip canımmmmm... sonraki değerler nasıll
Vajinal ultrason önermiyorum dedi Dr canım karından baktı bu gün 4 mm çapında keseye benzer görüntü var dediSat tarihine göre 6. Hafta da kese ve kalp İçin gerekirse alttan bakıyorlar :)
Kese göründüyse sıkıntı yok zaten canım hcg ye gerek de yok benim de 1 hafta arayla 2. Kese göründü senin betan yüksek çıkmış ikiz ihtimali var2 gün sonra 878 adet günümde 878 çıktı bu gün ki değer kaç bilmiyorum keseyi gördük çok şükür Dr beta HCG istemedi![]()
Yaaa hayırlısı olsun canım valla inşallah vardır Dicem ama korkuyorum ilk gebeliğim bakamazsam diyeKese göründüyse sıkıntı yok zaten canım hcg ye gerek de yok benim de 1 hafta arayla 2. Kese göründü senin betan yüksek çıkmış ikiz ihtimali var![]()
Kaçıncı haftadasınızVajinal ultrason önermiyorum dedi Dr canım karından baktı bu gün 4 mm çapında keseye benzer görüntü var dedi![]()
Hayırlısı canım benim de ilkk valla allah büyükYaaa hayırlısı olsun canım valla inşallah vardır Dicem ama korkuyorum ilk gebeliğim bakamazsam diye![]()
4 hafta 6 günlüktü bu günKaçıncı haftadasınız
Öyle canım Allah büyük Allah yardımcımız olsunHayırlısı canım benim de ilkk valla allah büyük![]()
merhaba hayırlı olsun ikiz gebelik mi tekmi öğrenebildinizmi2 gün sonra 878 adet günümde 878 çıktı bu gün ki değer kaç bilmiyorum keseyi gördük çok şükür Dr beta HCG istemedi![]()
Teşekkür ederim hayır öğrenemedim bu gün 6+4 olduk ama kalp atışıda duyulmadı bebekte görülmedimerhaba hayırlı olsun ikiz gebelik mi tekmi öğrenebildinizmi
birdaha ne zaman çağırdı canım inşallah duyarsınız kalp atışını Allahım gönlüne göre versin inşallahTeşekkür ederim hayır öğrenemedim bu gün 6+4 olduk ama kalp atışıda duyulmadı bebekte görülmedi