ADETTEN 2 GUN ONCE SOL KASIK AGRİSİ GEBELİK TESTİ NEGATİF :(

LeoDilara59

New Mama 🤰🏼
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
799
558
23
28
Kızlar benim adete 2 gün var dünden beri sol kasık ağrısı yaşıyorum dün sabah test yaptım negatif ti göğüs hassaiyetim var acaba gebelik olabilirmi yumurtlama donemim ağrılı geçmedi böyle olup gebe kalan oldumu

Benim Eylül ayında sağ tarafım öyle çok ağrıyordu ki anlatamam sanki yerinden çıkacak gibiydi. Hatta gebelik var dedim kesin hayatımda öyle ağrı hissetmedim. Gebelik testi yapmadim. 3 gün sonra adet olmuştum

Benim Eylül ayında sağ tarafım öyle çok ağrıyordu ki anlatamam sanki yerinden çıkacak gibiydi. Hatta gebelik var dedim kesin hayatımda öyle ağrı hissetmedim. Gebelik testi yapmadim. 3 gün sonra adet olmuştumi
Rabbim insallah nasip eder 1 yıllık evliyim Allah'tan ümit kesilmez böyle çok anliyan olmuş belki bı ümit 🤲🏼

Haklısın bende bir senedir bebek olması için uğraşıyorum bu bı senede öyle çok belirti yaşadım ki hemde her ay bı sure sonra değeri ve çift çizgiyi görmeden hatta keseyi görmeden bile heveslenme diye kendime söz verdim

Haklısın bende bir senedir bebek olması için uğraşıyorum bu bı senede öyle çok belirti yaşadım ki hemde her ay bı sure sonra değeri ve çift çizgiyi görmeden hatta keseyi görmeden bile heveslenme diye kendime söz verdim
Rabbim en yakın zamanda şişede nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat doğru söylüyorsunuz ben Mayıs'ta dış gebelik geçirdim Allah sağlıklı evlat versin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back
X