Adetten 2 gün sonra hamile kalma ihtimali?

mavipati

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
51
40
8
28
Merhaba. Adetim biteli 2 gün oldu. Normal bir adet gibi oldu. Ama tamamen bittikten bir sonra çok akıntım oldu ve biraz da Pembe kan gördüm. Bugün evde test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Silik de olsa belli oluyor baya. Hamile olsaydım adet görebilir miydim? Kimyasal olabilir mi acaba?

Bazen donguler oynadiginda gec dollenmeden hormonlardan falan yerlesme kanamasi adet gibi zannedebiliyor ama eger normal bir regl diyorsan o normal bir regldir. Hamileyken normal bir regl gorulmesi pek mumkun degil demisti jinekologum.

Bazen donguler oynadiginda gec dollenmeden hormonlardan falan yerlesme kanamasi adet gibi zannedebiliyor ama eger normal bir regl diyorsan o normal bir regldir. Hamileyken normal bir regl gorulmesi pek mumkun degil demisti jinekologum.
Normal bir adet kanaması gibi oldu. Yerleşme kanamasının bu yoğunlukta olacağını zannetmiyorum. Ama aklımı kurcalayan şey gebelik testinin pozitif olması. Artimed kullandım. Hata oranı yüksek diyorlar. Ondan kaynaklı belki

Benzer sorun yaşıyorum ama ben lekelenme yaşamadım adettim bittigi gün korunmasız ilişki oldu ve yoğun beyaz akıntım vardı buda yumurtlama belirtisi 15 gün geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim beta hcg 17 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…