Adetten 22 gün sonra gebelik belli olur mu?

Selamün aleyküm hanımlar. Sizce adetten 22 gün sonra gebelik belli olur mu?
Kac günde bir adet oluyosun ona gore degısır. 28 gundeyse daha yenı yerlesıyor demek kanda bile çıkması ıcın 3 gun daha beklemek lazım

Kac günde bir adet oluyosun ona gore degısır. 28 gundeyse daha yenı yerlesıyor demek kanda bile çıkması ıcın 3 gun daha beklemek lazım
21 günde bir oluyorum. 22 temmuz son adet günüm. Bugünde ikinci günüm ve hala adet olmadım. Kan verdim 4.90 çıktı
Son adet günümle bugün toplam 22 gün oluyor, daha sonuçlar için erken olduğunu füşünüyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim

21 günde bir oluyorum. 22 temmuz son adet günüm. Bugünde ikinci günüm ve hala adet olmadım. Kan verdim 4.90 çıktı
Son adet günümle bugün toplam 22 gün oluyor, daha sonuçlar için erken olduğunu füşünüyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim
Adet dongun kısa oldugundan erken ogrenmen normal :)) 4.90 cıktıgı ıcın aslında Yuksek ıhtımal pozıtıf zaten tekrarlaman gerekıcek de. Bı kac gun. Sonra tekrar ver kan da artıs guzel mı bu ogren bakalım:))

Adet dongun kısa oldugundan erken ogrenmen normal :)) 4.90 cıktıgı ıcın aslında Yuksek ıhtımal pozıtıf zaten tekrarlaman gerekıcek de. Bı kac gun. Sonra tekrar ver kan da artıs guzel mı bu ogren bakalım:))
Bu degerle nasil pozitif diyorsunuz? Su anda bir gebelik durumu yok. Ama eger olursa zaten deger artar. Ama su anda yok.
Selamün aleyküm hanımlar. Sizce adetten 22 gün sonra gebelik belli olur mu?
Deger adete yakinken de yuksek cikabiliyor. Her an adet de olabilirsiniz

Bu degerle nasil pozitif diyorsunuz? Su anda bir gebelik durumu yok. Ama eger olursa zaten deger artar. Ama su anda yok.

Deger adete yakinken de yuksek cikabiliyor. Her an adet de olabilirsiniz
4.9 dıyo 4 den sonrası doktorlar da 5 e yakın sınır deger ıcın bı daha test onerıyo pozıtıf demedim oyle cıkar dedkm. Adete yakın bhcg nasıl artsın nasıl bı bılgı bu,? Bhcg gebelik hormonu. 0 ya da 2 aralıgı da cıkar....

4.9 dıyo 4 den sonrası doktorlar da 5 e yakın sınır deger ıcın bı daha test onerıyo pozıtıf demedim oyle cıkar dedkm. Adete yakın bhcg nasıl artsın nasıl bı bılgı bu,? Bhcg gebelik hormonu. 0 ya da 2 aralıgı da cıkar....
Gecen ay benim adetten tam bir gun once buna yakin bir deger cikmisti. Ve ertesi gunu ben adet olmustum. Su anda bir gebelik durumu yok. Kendimden biliyorum insan hevesleniyor cunku. Konu sahibini bosuna heveslendirip uzulmesini istemeyiz.

Gecen ay benim adetten tam bir gun once buna yakin bir deger cikmisti. Ve ertesi gunu ben adet olmustum. Su anda bir gebelik durumu yok. Kendimden biliyorum insan hevesleniyor cunku. Konu sahibini bosuna heveslendirip uzulmesini istemeyiz.
yanı kımyasal falan gecırme olasılıgın yok emınsın adet oldugundan da peki. neyse soran arkadasın hakkında hayırlısı olsun. sınırda bı deger dıye dedım. umıt vermek umıt kırmak ne haddıme

Sizin tarzınızda bu tür yorumlar beni göz yaşları içerisinde bırakmıştı benim postumda, umutlanması ve günü gelince negatifi görmesi daha makul. Hamilelik ihtimalim varsa da bu kadar ağlamayı hak etmiyoruz değil mi?

Benimki de 2.60 kusurlarda cikmisti sizinki gibi adetten 20 gun sonraydi 35 gun gecince 1000 kusurlarda cikti hamd olsun sizin daha yuksek bekleyip bi kac gun sonra yapabilirsiniz tekrar test

Bakalım, bugün 3. Günüm hala adet olmadım afedersiniz ama bi damla kahrengi şeklinde kanama olmuş
Benimki de 2.60 kusurlarda cikmisti sizinki gibi adetten 20 gun sonraydi 35 gun gecince 1000 kusurlarda cikti hamd olsun sizin daha yuksek bekleyip bi kac gun sonra yapabilirsiniz tekrar testhala adet olmadı

Sizin tarzınızda bu tür yorumlar beni göz yaşları içerisinde bırakmıştı benim postumda, umutlanması ve günü gelince negatifi görmesi daha makul. Hamilelik ihtimalim varsa da bu kadar ağlamayı hak etmiyoruz değil mi?
Normalde asil uzucu olan bir insani umitlendirip sonra bir anda cokmesine sebep olmaktir. Gercekleri duyunca o anda uzuluyor insan ama herhangi bir beklentiye umuda girmiyor. Arkadas soru sormus ben de cevap verdim aglanacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Umutlanmasi nasil daha makul olabilir sizi anlayamadim gercekten.

Back
X