C cano42_ Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2022 31 1 6 30 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi cano42_ #1 Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ?
Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ?
200821 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 1.307 598 43 30 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi cano42_ #2 cano42_ .!.: Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Hemen adet öncesi yumurtlarsaniz evet olur ama geç döllenme olur
cano42_ .!.: Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Hemen adet öncesi yumurtlarsaniz evet olur ama geç döllenme olur
Ugurlukiss Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2022 318 200 33 35 30 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi cano42_ #3 cano42_ .!.: Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Adete yakın yumurtlama olduysa olabilir evet ama bunu adet beklediğiniz adet günü geldiğinde anlayamazsınız. 4 gün içinde belli olmaz olduysa da daha anca döllenme yolundadır
cano42_ .!.: Bazilari Evet hamile kalinabilir bazilari ise Hayir olmaz diyor . Merak ediyorum kizlar . Sizin cevabiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Adete yakın yumurtlama olduysa olabilir evet ama bunu adet beklediğiniz adet günü geldiğinde anlayamazsınız. 4 gün içinde belli olmaz olduysa da daha anca döllenme yolundadır