- 25 Nisan 2024
- 129
- 45
- 18
- Konu Sahibi papatya23456789
Evet hamileyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyütünEvet hamileyimmm
Benimde regle 7 gün var her gün yaptığım kaset testler hayalet çizgi çıkıyorEvet hamileyimmm
Çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah kaç haftalıkEvet hamileyimmm
Çok teşekkür ederim 5 haftalık hamileyim adet günümden önce süreklii ara ara bel ağrılarım oldu alt karında ağrılarım oldu adet günüm yaklaştığında adet olacak gibi gögüslerm ağrıdı vajinama adet olacak gibi ağrılar vurdu adet olacağim sandım her akıntı geldiğinde aha adet oldum sandım hep adet olacağim sandım günüm geçti gecikti sandım adetim gögüslerim yine ağrıyordu damarlanmıştı ama aynı adet belirtileri hep adet olucam sandım neden gelmedi bir test yapayım dedim ve sonuc pozitif :) korunmasız ilişkiden hemen sonra karnımda şişlik ağrı oldu doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi ve ilaçlar verdi bta bakıldı negatif çıktı bu yuzden ilaçları kullandım ilişkiden 7gün geçmişti ilaçlari kullandıgımda acaba etkisi olurmu şuan icin sağlıklı gebelik ded doktorÖncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyütüntam belirtileriniz neydi acaba?
5haftalıkk çok teşekkürlerimi inşallah daha çok yeniBenimde regle 7 gün var her gün yaptığım kaset testler hayalet çizgi çıkıyor
Çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah kaç haftalık![]()
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim 5 haftalık hamileyim adet günümden önce süreklii ara ara bel ağrılarım oldu alt karında ağrılarım oldu adet günüm yaklaştığında adet olacak gibi gögüslerm ağrıdı vajinama adet olacak gibi ağrılar vurdu adet olacağim sandım her akıntı geldiğinde aha adet oldum sandım hep adet olacağim sandım günüm geçti gecikti sandım adetim gögüslerim yine ağrıyordu damarlanmıştı ama aynı adet belirtileri hep adet olucam sandım neden gelmedi bir test yapayım dedim ve sonuc pozitif :) korunmasız ilişkiden hemen sonra karnımda şişlik ağrı oldu doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi ve ilaçlar verdi bta bakıldı negatif çıktı bu yuzden ilaçları kullandım ilişkiden 7gün geçmişti ilaçlari kullandıgımda acaba etkisi olurmu şuan icin sağlıklı gebelik ded doktor
5haftalıkk çok teşekkürlerimiBenimde regle 7 gün var her gün yaptığım kaset testler hayalet çizgi çıkıyor
Çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah kaç haftalık![]()
ilaçlar kullandım öğrenmeden önce bisi olurmu acabaTeşekkür ederimayni belirtiler bende de var o yüzden sordum
![]()
Olmaz inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin ama yine de bir doktora gidin içiniz rahat etsin5haftalıkk çok teşekkürlerimi
ilaçlar kullandım öğrenmeden önce bisi olurmu acaba
Doktora gittim kese gözüktü haftaya kalp atısını dinleyeceğizOlmaz inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin ama yine de bir doktora gidin içiniz rahat etsin![]()
Maşallah sizeDoktora gittim kese gözüktü haftaya kalp atısını dinleyeceğiz
Merhaba adet döngünüz kaç gündü acaba baya testinizde koyu çıkmış tebrik ederimDoktora gittim kese gözüktü haftaya kalp atısını dinleyeceğiz
Merhaba 28 günMerhaba adet döngünüz kaç gündü acaba baya testinizde koyu çıkmış tebrik ederim![]()