Adetten bi gün önce hamile kalan varmı??

denizzeynep

97~76.....hedefim 73
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
1.082
888
43
34
Hanımlar iyi geceler .sizlere sorum adetten bi gün önce hamile kalan varmı.adetim bi hafta geçti. Test alsam da şuan doğru çıkmayacağını düşünüyorum.gerçekten kalan varsa yorumlarını zi bekliyorum.

Peki suan hamile misiniz ben de o gunden supheleniyorum 10 gun oldu kanda cikmaz diye hemen gitmek istmiyorum

P pukir bi gün önce mi kaldiniz.benm şüpheli ilişkiden bi hafta gectı daha kanda belli olrmu .eğer hamileysen hiç hazır değilim buna

Kanda ne zman cikarki pazartesi gitmeyi dusunuyorum kan vermeye 12. Gunu olacak gecikmenin. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin
evet canım kanda cıkmıyor ultrason da gorunuyor :) benım de kanda negatf ultrason da bebeğim kendısını gosterdı :)

Yok istemez olur muyum istiyorum tabiki aslinda biz bu ay korunmayi birakacaktik.adetimi bekliyordum ama olamadim supriz yapip erken gelirse ne guzel olur :)

Adetten bi gün önce hamile kalan yokmuuuu:mad::mad:.niye adet olmadım.İnsallah değilimdir.çünkü 6 aylık meleğim var

Benim belirtilerim adetten once basladi adet tarihinden 1gun sonrada kanda cikti ondan onceki ay ustune adet olmusum ondan erkenden cikti

o ay korunmayı bırkmıştık adetim gelmeden erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı. nasıl olsa bişey yok diye ağır işler yaptım hiç dikkat emedim. ertesi gün adet olacaktım korunmasız ilişki oldu günüm geçti ama nasıl olsa test yaptım diye aklıma bile gelmedi. 1hafta kadar sonra akşamdan şiddetli karın ağrım başladı sabah dayanamayınca acile gittik günün geçmiş bi test yapalım dediler ben ihtimal yok dedim ama bhcg 33çıktı. dr dün yapsak çıkmazdı demiş. sonra kadın doğuma gittik dr bana hamile muamelesi bile yapmadı hatta günüm geçti diyince çok şaşırdı ben daha günün geçmemiştir diyecektim dedi. 2günde bir kan testini yeniledi. gebelik haftamla son adetim uyumsuzdu. adete göre 11 hafta ultrasona göre7haftalık olacaktı kalp atışını duyamadık :( 6+1de gelişimi durmuş kendin düşüremezsin dediler aldılar :( bu ay yine şiddetli karın ağrısı çektim acilde yine gebelik testi yaptılar ama adetime daha 10gün vardı negatif çıktı. röntgen çekmek istediler ben olası bi hamilelik durumunda bebek zarar görür mü dedim. dr hamile olsaydın çıkardı, ilişkiden 48-50 saat sonra kanda çıkar dedi. ben yine belki bu ay olur diye çektirmedim. kendi doktoruma gittim yumurtlama ağrısı dedi. 2 yumurtam vardı ama bu ayı boş geçtik malesef

Back
X