Adetten bi gün önce hamile kalan varmı??

bence bir doktora gitmelisin 12 gün çok çünkü bebek bekliyorsan da inşallah bebek vardır diyelim =)

benim de adetime 7 gün varken çift çizgi çıkmıştı kan testi yaptırdık 69 lu değeri görmüştük kişiden kişiye değişir tabi kısmette varsa olur hayırlısı olsun

Degerim 0.1 cikti :( adetim geceli 12 gun iliski geceli 13 gun oldu.olsa cikardi heralde

Konuya yazdigimi bile unutmusum gorunce yazmadan gecemedim adet gecikmemin 13. Gunu negatif cikti test ama 17. Gunu beta hcg 55 cikti meger adetime bir gun kala degil adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim Allahin takdiri :)

Konuya yazdigimi bile unutmusum gorunce yazmadan gecemedim adet gecikmemin 13. Gunu negatif cikti test ama 17. Gunu beta hcg 55 cikti meger adetime bir gun kala degil adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim Allahin takdiri :)
Sizin adınıza çok sevindim
Sağ salim alın kucağınıza İnsallah

Merhaba kakule71 allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende bebek sahibi olmak istiyorum adetlerim düzensiz eşim yurtdışından geleli 16 gün oldu eşim geldikten 2 snra adet olmam gerekiyordu ama gecikti 11 gün önce doktora gittim ultrasonla bakıp hamilelik yok dedi tarlusal verdi tarlusal biteli çok oldu ama hala adet görmedim sizce gebelik olabilirmi???

Merhaba kakule71 allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende bebek sahibi olmak istiyorum adetlerim düzensiz eşim yurtdışından geleli 16 gün oldu eşim geldikten 2 snra adet olmam gerekiyordu ama gecikti 11 gün önce doktora gittim ultrasonla bakıp hamilelik yok dedi tarlusal verdi tarlusal biteli çok oldu ama hala adet görmedim sizce gebelik olabilirmi???
Kan testi yaptirmadan bilemezsiniz

Sizin adınıza çok sewindim.. Adetime 6gün kala korunmadık sizinkini duyunca acaba mı dedim.. Nasıl olsa yumurtlama dönemi geçmiştir die umursamadık açıkcası.. Yarın adet günüm bekliyim bende o zaman
Tesekkur ederim her sey olabilir Allahin takdiri hakkinizda hayirlisi olsun insallah

üstüne adet oldugunda kanaman nasildi bende bu ay supheleniyorum ama test filan yapmadim negatif gormek istemiyorum artikk

Back
X