- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi denizzeynep
Bugun idrar testi yaptim yine negatif 12. Gunum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetnz gecelili mi 12 gün olduBugun idrar testi yaptim yine negatif 12. Gunum![]()
Evladın z olur İnsallahDegerim 0.1 ciktiadetim geceli 12 gun iliski geceli 13 gun oldu.olsa cikardi heralde
Sizin adınıza çok sevindimKonuya yazdigimi bile unutmusum gorunce yazmadan gecemedim adet gecikmemin 13. Gunu negatif cikti test ama 17. Gunu beta hcg 55 cikti meger adetime bir gun kala degil adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim Allahin takdiri :)
Insallah tesekkur ederimSizin adınıza çok sevindim
Sağ salim alın kucağınıza İnsallah
Kan testi yaptirmadan bilemezsinizMerhaba kakule71 allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende bebek sahibi olmak istiyorum adetlerim düzensiz eşim yurtdışından geleli 16 gün oldu eşim geldikten 2 snra adet olmam gerekiyordu ama gecikti 11 gün önce doktora gittim ultrasonla bakıp hamilelik yok dedi tarlusal verdi tarlusal biteli çok oldu ama hala adet görmedim sizce gebelik olabilirmi???
Peki teşekkür ederimKan testi yaptirmadan bilemezsiniz
Sizin adınıza çok sewindim.. Adetime 6gün kala korunmadık sizinkini duyunca acaba mı dedim.. Nasıl olsa yumurtlama dönemi geçmiştir die umursamadık açıkcası.. Yarın adet günüm bekliyim bende o zamanKan testi yaptirmadan bilemezsiniz
Tesekkur ederim her sey olabilir Allahin takdiri hakkinizda hayirlisi olsun insallahSizin adınıza çok sewindim.. Adetime 6gün kala korunmadık sizinkini duyunca acaba mı dedim.. Nasıl olsa yumurtlama dönemi geçmiştir die umursamadık açıkcası.. Yarın adet günüm bekliyim bende o zaman