Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öle oldum sasırdımMerhabalar, adetten hemen önce testi negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler var mı acaba?
Ümitlenmek de istemiyorum ama negatifi görünce üzüldümgününün geçmesini beklemen en iyisi ,
İlk negatifte Testi ne zaman yapmıştınız? Testiniz erken gebelik testi miydi? Ve sonraki pozitifi ne zaman gördünüz?ben öle oldum sasırdım
simdi birleşme gununden 1 gun sonra yaptım sonra bir kaç sonra tekrar yaptım pozitif oldu siz ne zmn ypatınızİlk negatifte Testi ne zaman yapmıştınız? Testiniz erken gebelik testi miydi? Ve sonraki pozitifi ne zaman gördünüz?
Benim yarın adet günüm. Bugün sabah test yaptım negatif. Siz testi adete kaç gün kala yapmıştınız?simdi birleşme gununden 1 gun sonra yaptım sonra bir kaç sonra tekrar yaptım pozitif oldu siz ne zmn ypatınız
Hayır. Yumurtlama günüm 19 Martdı o günleri değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 13 gün geçti1-2 gun kala birliktelik dun mu oldu
gec yaptırmısısn testiHayır. Yumurtlama günüm 19 Martdı o günleri değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 13 gün geçti
Sanırım beni yanlış anladınız. Birlikteliğin ertesi günü testte çıkmaz çünkü henüz gebelik oluşmaz zaten. Benim yarın adet günüm. Testi nasıl geç yapmış olabilirim?gec yaptırmısısn testi
ılıskıden 1 gun sonra sperm daha yenı merhabalastı yumurtayla neden test harcadın ki?:) 10 falan mı yazcaktın ki?simdi birleşme gununden 1 gun sonra yaptım sonra bir kaç sonra tekrar yaptım pozitif oldu siz ne zmn ypatınız
10 yazcaktım 0 olmaduılıskıden 1 gun sonra sperm daha yenı merhabalastı yumurtayla neden test harcadın ki?:) 10 falan mı yazcaktın ki?
yumurtlama testı mı yaptın belkı takvımle bakıyorsan bazen 2 3 gun oynama yapıyor 9 10 gun gecmıstır dıye dusunHayır. Yumurtlama günüm 19 Martdı o günleri değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 13 gün geçti
:)) tahmın ettım. ılıskı sonrası sperm 3 gun yasayabılıyor. eger oyle bısey olduysa 10 gun sonra test yaptıgında daha 8 gunluk hamıle olsan mısal yenı yerlesıyor cıkmaz 2 gun sonra cıkar :)) sende de oyle olmus10 yazcaktım 0 olmadu
doktor musunuz:)) tahmın ettım. ılıskı sonrası sperm 3 gun yasayabılıyor. eger oyle bısey olduysa 10 gun sonra test yaptıgında daha 8 gunluk hamıle olsan mısal yenı yerlesıyor cıkmaz 2 gun sonra cıkar :)) sende de oyle olmus
yooo. dumduz normal vatandas :)doktor musunuz
ılıskı sonrası sperm 3 gun yasayabılıyor dedinde nerden biliyorsun ?yooo. dumduz normal vatandas :)
içime dogmustur.. yumurtanın 24 saat yasaması gıbı.. ıstersen bı dolu pdf var ındır oku ben gıbı.ılıskı sonrası sperm 3 gun yasayabılıyor dedinde nerden biliyorsun ?