Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım.inşallahben öğrenmiştim kzımda reglime 3 gün vardı ama bu hamileliğimde reglimi1 gafta heçti anca çıktı oda silikti sabırlı ol düşünme içini rahat tut allahın dediği olur
allah gönlüne göre versin
![]()
ben adetime 6 günkala idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi...
ama herkezinbünyesi farklıdır. kiminde hemen çıkıyor kiminde adet geçmeden çıkmıyor.
rabbimgönlüne göre versin inşallah...
slm kanda baktırmama eşim izin vermedi hayal kırıklıgı yaşarsın bekle diyor o cok rahat ama ben heycanla bekliyorum 16 senedir bekliyorumidrarda biraz zor ama kanda kendini belli eder. ben ikinci gebeliğimi adetim 3 gün geçiktikten sonra öğrendim.
bende 1 gün önce öğrenmiştim canım ama ondan öncede dayanamayıp 5 gün öncede yapmıştım negatifti.5 gün sonrada çok silik pembe bir çizgi çıktı pozitifti.ama mutlaka belirtiler hissediyorsundur eğer hamileysen.ne gibi belirtilerin var.
slm kanda baktırmama eşim izin vermedi hayal kırıklıgı yaşarsın bekle diyor o cok rahat ama ben heycanla bekliyorum 16 senedir bekliyorum
slm canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek cokzorbenim adetime 5 gün kaldı.dün 6.günde test yaptım negatif çıktı.Her ay o şekilde yapıyorum ve çift çizgiyi görmek kısmet olmadı.Hamişliği erkenden öğrenenleri tebrik ederim.Ben yine hamile dğilmdir herhalde.![]()
canım benimmmmm Rabbi'm evlat hasretini bu ay dindirsin inşallah,kalpten diliyorum....![]()
slm canım yumurtlama gününden 1gün sonra gögüslerim acımaya başladı daha sonra kasıklarım agrımaya başladı şimdide belim agrıyor migdem hassaslaşti 16 senedir bekliyorum daha önce böyle hissetmemişti heycan, korku, endişe, sevinç, hepsi birarada yaşıyorum anlatamam sana hislerimi
valla ya regl olmasam takla atacağım o durumdayım.. regl günümde regl olmazsam direk kan testi yaptıracağım zatenKan testi yapmadan cikmiyor malesef idrar testleri cok dandik adetten 1 hafta sonra fln anca cikiyor onuda bekle bekleyebilirsen