Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba adet bitiminin 2. Gününde tek ilişkiyle hamile kaldım. Bu şekilde hamile olan ve cinsiyet için bi fikri olan var mı? Bu arada döngüm çok düzenlidir ve yumurtlama gününe 5 gün vardı
Arkadaşlar merhaba adet bitiminin 2. Gününde tek ilişkiyle hamile kaldım. Bu şekilde hamile olan ve cinsiyet için bi fikri olan var mı? Bu arada döngüm çok düzenlidir ve yumurtlama gününe 5 gün vardı
Hayirli, ugurlu olsun. Ben boyle seylere hic inanmiyorum ama ben de adetin ertesi gunu hamile kalmistim, kizimiz var cok sukur :) saglikla gelsin bebeginiz
Hayirli, ugurlu olsun. Ben boyle seylere hic inanmiyorum ama ben de adetin ertesi gunu hamile kalmistim, kizimiz var cok sukur :) saglikla gelsin bebegini
Hayirli, ugurlu olsun. Ben boyle seylere hic inanmiyorum ama ben de adetin ertesi gunu hamile kalmistim, kizimiz var cok sukur :) saglikla gelsin bebeginiz
Bense bu ihtimalin yumurtlama dönemimizle, yediğimiz içtiğimiz şeylerle, stres durumumuzla , eşimizle... vs bi çok sebebin birleşimi olduğunu düşünüyorum. O yüzden kiminde tutuyor kiminde tutmuyor. Teşekkür ederim sizinki de sağlıkla büyüsün:)
Gerçekten böylemi hamile kaldınız ben adetimin bittiği gün ilişki yaşadım daha sonra kaşık ve bel ağrılarım başladı içim bayılıyor gibi oluyorum aşırı akıntı var uzayan ayıptır söylemesi 2 prezervatifle korunduk bir sızmada yoktu ben belki üstüne gormusumdur falan diyip ilişkiden 3 gun sora test yaptım negatifti ben çocuk istemiyorum ama korktum şuan siz bu şekilde hamile kalmizsaniz
Merhaba gunlerdir forumu okuyorum. Her kadın gibi merak icinde kayboldum. Adetim 6-7 gun normal kanama 3 gun de kahverengi akinti olmak uzere toplam 10 gun kadar suruyor. 11.gun korunmasiz iliski yasadik. Adet dongum de genelde duzenlidir 26-29 gun kadar surer. Korunmasiz iliskiden sonra 2 gun adet olacakmisim gibi kasık agrilarim oldu. Takvime gore yumurtlama gunume daha 5 gun vardi ama yine de gebe kalmis olabilir miyim acaba ya hem istiyorum hem korkuyorum garip duygular icindeyim yasim da 34