Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin tam bitmemiş olabilir mi. O lekeler ondan da olabilirArkadaşlar merhaba adetim 5 gün sürüyor ve son gününde eşimle birlikte olduk daha sonra ufak kanamalarım oluyor ilişkinin ilk günü çok fazla da belim ağrımaya başladı bu durumu yaşayan oldu mu lütfen yardım edin
Kızlar ovülasyon a bakabilirmisiniz koyulaşma var mıilk attığım dünkü 2. Az öncr yaptım
Evet öyle oldu hafif kanlı şeffaf akıntıIliskiden hemen sonra mı kanama oluyor?
1 gün boyunca hiç gelmedi adetim bitti sanmıştımAdetin tam bitmemiş olabilir mi. O lekeler ondan da olabilir
Sonucunuzu aldınız mıAynı şeyleri 4 aydır yaşıyorum canım doktora gittim kan testi ve smear testi aldı sonuç bekliyorum
Canım pazartesi günü gittim kan testi temiz çıktı ancak doktorum iltihap olabilir diye 1 aylık antibiyotik ve 3 tane fitil verdi smear testi çıkınca gelirsin o zamana kadar kullan dedi eğer kanama geçmez ise kolposki yapalım dedi 1 ay sonra gel dediSonucunuzu aldınız mı
İnşallah geçer. Ben 24 yaşındayım 3.5 aylık evliyim bugün banada smear testi yapıldı son günler ilişki sonrası akıntı ile birlikte 2 nokta kadar kanamam oluyor sonucum 3 hafta sonra cikicak kötü bisey çıkar diyede korkuyorum akıntımda fazlaymışCanım pazartesi günü gittim kan testi temiz çıktı ancak doktorum iltihap olabilir diye 1 aylık antibiyotik ve 3 tane fitil verdi smear testi çıkınca gelirsin o zamana kadar kullan dedi eğer kanama geçmez ise kolposki yapalım dedi 1 ay sonra gel dedi
Dünde mesaj geldi Smear testi çıktı diye ilaçlar çok fayda etti sarı iltihap akıyor kasıklarim yumuşadı gibi hissettim
Ama yine de farklı birşey çıkmış olabilir diye bugün gittim doktora çok şükür temiz çıktı
Fitil bir daha vermedi ama 100mg olan antibiyotik i 1 ay kullan eğer kanama sorunları geçmez ise 1 ay sonra gel dedi ona göre kolposki yapılacak inşallah gerek kalmaz
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar çıkar açıkçası bugün bende korkarak gittim doktor biraz beni korkutmuştu kanama normal değil vs diye ama elhamdülillah güzel çıktı darısı başına inşallah.İnşallah geçer. Ben 24 yaşındayım 3.5 aylık evliyim bugün banada smear testi yapıldı son günler ilişki sonrası akıntı ile birlikte 2 nokta kadar kanamam oluyor sonucum 3 hafta sonra cikicak kötü bisey çıkar diyede korkuyorum akıntımda fazlaymış
Amin inşallahİnşallah hayırlı güzel sonuçlar çıkar açıkçası bugün bende korkarak gittim doktor biraz beni korkutmuştu kanama normal değil vs diye ama elhamdülillah güzel çıktı darısı başına inşallah.
Canım annen yada başka biri bu şekilde söylemlerine takılma ve araştır çünkü ilişki yaşayan her bireyin böyle enfeksiyon kapma olayları çok fazla bu yüzden ihmal etme bak 16 yaşında kızlar bile bekar çok var ama kist vs gibi hastalıkları var maalesef günümüzde çok fazlaVe yaşım daha 24 annem dedi normalde bu yaşta smear testi yapilmaz 30 üstü yapiyolar bana neden yaptılar anlamış değilim 3 hafta geçmek bilmez benim için![]()