Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar her ay adetten önce mutlaka göğüs ağrısı yaşarım yaklaşık 5 yıldır ama son 3 aydır yaşamadan regl oluyorum bir sorun mu var malum vücudu takip eder olduk hormonlar değişir elbet ama her ay her yıl yaşanan 3 aydır olmayınca sorayım dedim bilgisi olan var mı ….
Canım onları hiç bilmiyorum, belki de olabilir. Benimki kendiliğinden bir dönem geçti sonra geri geldi Kendiminkini dönemsel hormon değişikliğine bağladım ben ama ağrı olmaması daha iyi sanki ya
Canım onları hiç bilmiyorum, belki de olabilir. Benimki kendiliğinden bir dönem geçti sonra geri geldi Kendiminkini dönemsel hormon değişikliğine bağladım ben ama ağrı olmaması daha iyi sanki ya
Hmm hamilelik belirtileriyle ilgili hiç fikrim yok. Sorma, ben de bir göründüm doktora değişen bir şeyler mi var diye de sorun yok dedi Bebiş istiyorsan umarım yakın zamanda alırsın mutlu haberi