Adetten önce belirtiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmeryy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
221
Puanlar
18
Kızlar her ay adetten önce mutlaka göğüs ağrısı yaşarım yaklaşık 5 yıldır ama son 3 aydır yaşamadan regl oluyorum bir sorun mu var malum vücudu takip eder olduk hormonlar değişir elbet ama her ay her yıl yaşanan 3 aydır olmayınca sorayım dedim bilgisi olan var mı ….

Bende de aynısı oldu son birkaç aydır. Sebebini bilmiyorum ama geçen ay geri geldi 😂 oluyor sanırım arada böyle şeyler

Bende de aynısı oldu son birkaç aydır. Sebebini bilmiyorum ama geçen ay geri geldi 😂 oluyor sanırım arada böyle şeyler
Kız valla sorma bende diyorum ne oluyor hani 3 aydır şok yoksa iç kıyafeti bile giyemiyordum yani eskiden 3 ay önce

Biraz tedavi oldum rutin klomen falan kullandım çatlatma bunlardan olabilir mi acaba dedim kendimce

Biraz tedavi oldum rutin klomen falan kullandım çatlatma bunlardan olabilir mi acaba dedim kendimce
Canım onları hiç bilmiyorum, belki de olabilir. Benimki kendiliğinden bir dönem geçti sonra geri geldi 🤷 Kendiminkini dönemsel hormon değişikliğine bağladım ben ama ağrı olmaması daha iyi sanki ya 😂

Canım onları hiç bilmiyorum, belki de olabilir. Benimki kendiliğinden bir dönem geçti sonra geri geldi 🤷 Kendiminkini dönemsel hormon değişikliğine bağladım ben ama ağrı olmaması daha iyi sanki ya 😂
Çok doğru ama insannbu kezde hamilemiyim diyor 🤣🤣🤣

İstanbul’da doktor aradım shshshshsh bunun için ağrı ister mi insann

Çok doğru ama insannbu kezde hamilemiyim diyor 🤣🤣🤣
İstanbul’da doktor aradım shshshshsh bunun için ağrı ister mi insann
Hmm 🧐 hamilelik belirtileriyle ilgili hiç fikrim yok. Sorma, ben de bir göründüm doktora değişen bir şeyler mi var diye de sorun yok dedi 😂 Bebiş istiyorsan umarım yakın zamanda alırsın mutlu haberi 🙏🌸

Back
X