- 24 Ocak 2022
- 97
- 31
- 38
- 40
- Konu Sahibi Rosesoulll
Kızlar adetime 1/2 gün var ama ben az önce beta baktırdım 101,39 çıktı nasıl sizce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimCok güzel hayırlı olsun
8-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Benim de lekelenmem var bugün kahverengi adet olmuyorum ama devami gelir mi bilmiyorum.Sizin değerleriniz iyiymisHayırlı uğurlu olsun sat 28 Nisan 22 mayısta test verdim 335 çıktı 24 Mayıs ta 908 25 mayısta 1540 beklenedeuim bende doktora gideceğim
Gidince buraya yazar misiniz bilgi amacli,sizinde hayirli olsun.Benim bugün kahve rengi lekelenmem oldu biraz tedirginimHayırlı uğurlu olsun sat 28 Nisan 22 mayısta test verdim 335 çıktı 24 Mayıs ta 908 25 mayısta 1540 beklenedeuim bende doktora gideceğim
Tabi yarın kontrolüm var yazarım mutlaka siz idrar testi yaptınız mıGidince buraya yazar misiniz bilgi amacli,sizinde hayirli olsun.Benim bugün kahve rengi lekelenmem oldu biraz tedirginim
Evet ben kanda verdimTabi yarın kontrolüm var yazarım mutlaka siz idrar testi yaptınız mı
İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımızaEvet ben kanda verdim
Tekrar test yaptiniz miBenim bugün adet günüm değerim 25 cokmu düşük![]()
Evet canım iki gün sonra tekrarladım 93 çıktı doktorada gittim çok sağlıklı artmış dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdıTekrar test yaptiniz mi
Hadi hayırlısı insallahEvet canım iki gün sonra tekrarladım 93 çıktı doktorada gittim çok sağlıklı artmış dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı
İnşallah beta bitiyor kalp sorunu başlıyor çok stresli bu hamilelik işiHadi hayırlısı insallah
Aynen valla ben de bugün beta baktırdım yine evet iyi artıyor ama kese görünür mü diye sıkıntı yaptım bu seferİnşallah beta bitiyor kalp sorunu başlıyor çok stresli bu hamilelik işi![]()
Ben 31 Mayıs'ta gittim doktor minicik bir kese var dedi 14 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için şimdi onun stresindeyim rabbim kimseyi korktuğu yere ugratmasin inşallahAynen valla ben de bugün beta baktırdım yine evet iyi artıyor ama kese görünür mü diye sıkıntı yaptım bu sefer![]()
Ben 31 Mayıs'ta gittim doktor minicik bir kese var dedi 14 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için şimdi onun stresindeyim rabbim kimseyi korktuğu yere ugratmasin inşallah![]()