- 9 Mart 2020
- 107
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tugbamiracle
-
Bu konuyu araştırıyordum. Sizin konunuzu gördüm.Kizlar benm 8. Ayim denememdeovulasyonun 2. Gunu hastalncakmsm gibi sancim oldu ardindan kahverengi akinti oldu sonradan seffafa donustu ishal durumu oldu ama suan 3 gunum kaldi adetime fakat hicbir belirti yok diger aylar ufak ufak sanci girerdi 4 gun onceden suan hic sancm yok goguslerm şis her ayki gibi.bnde hepiniz gibi sabirsizlaniyorum sizce hamilemiyim.adet zamani sancisi olmadan hamilelik ogrenen varmi?
Insallahhhh bnmde oyle olurBenim hiç adet zamani oncesi agrim olmadi hatta 1.5- 2 aya kadar hiçbir hamilelik belirtim olmadı(normal seviyede gogus sisligi haric)
Insallah hamieyizdir canimBu konuyu araştırıyordum. Sizin konunuzu gördüm.Cevaplar için sabırsızlanıyorum bende. Aslında daha önce gebe kaldım ama öncekilerin belirtileri tam anlamıyla yok bu sefer. Belirti şart değilmiş ama belirti de arıyor insan.
canikom 4.aydaym gebelikte ne gebeliğin öncesinde ne bu 4 ay boyunca kasık ağrısı mide bulantısı nedir bilmem ha inanki enn fazla 3 kere kusmuşumdr o da hep sonraya kalan yemeği yediğmden oldu ...İnan göğüslerimin dışında hiçbi belirti yok bende umarım sendede öyle olur çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşAllah hamile kalırsın dualarım anne olmak isteyenlereKizlar benm 8. Ayim denememdeovulasyonun 2. Gunu hastalncakmsm gibi sancim oldu ardindan kahverengi akinti oldu sonradan seffafa donustu ishal durumu oldu ama suan 3 gunum kaldi adetime fakat hicbir belirti yok diger aylar ufak ufak sanci girerdi 4 gun onceden suan hic sancm yok goguslerm şis her ayki gibi.bnde hepiniz gibi sabirsizlaniyorum sizce hamilemiyim.adet zamani sancisi olmadan hamilelik ogrenen varmi?
Allah razi olsun canim benim guzel dileklerin icincanikom 4.aydaym gebelikte ne gebeliğin öncesinde ne bu 4 ay boyunca kasık ağrısı mide bulantısı nedir bilmem ha inanki enn fazla 3 kere kusmuşumdr o da hep sonraya kalan yemeği yediğmden oldu ...İnan göğüslerimin dışında hiçbi belirti yok bende umarım sendede öyle olur çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşAllah hamile kalırsın dualarım anne olmak isteyenlere ❤
Yokken de olabiliyor demek ki insan ne kadar inanamasada.Belirti aramayın kızlar ben 3 hsmileliğimin 3 ündede hiç belirtisiz kaldım. En son gebeliğim ikizdi sadece onda adete 2 gün kala uyudumne göğüste şişlik ne kasıkta sancı ne kusma ne bulantı hiçbişey yoktu...
İnşAllah canım ya. şuan bi boşluk içindeyim. Nasıl düşüneceğimi şaşırdım.Insallah hamieyizdir canim
Aynen öyle. Bide bizde belirti arama var başım agrıdı belirtimi gözlerim karardı acaba filan falan... Alakası yok belirti aradığımız için buluyoruz. Normal şartlarda gebeliğin 6.haftası bulantı başlıyor filan yani doktor söylemiştiYokken de olabiliyor demek ki insan ne kadar inanamasada.
Ya okadar kötü alışmışız ki belirti olmayınca yok sanıyoruz. İnşAllah bütün isteyenler hayırlısıyla güzel haberi alır.Aynen öyle. Bide bizde belirti arama var başım agrıdı belirtimi gözlerim karardı acaba filan falan... Alakası yok belirti aradığımız için buluyoruz. Normal şartlarda gebeliğin 6.haftası bulantı başlıyor filan yani doktor söylemişti✔
İnşallah ya hamilelerin duası kabul olurmuş bizede bol bol dua et rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahcanikom 4.aydaym gebelikte ne gebeliğin öncesinde ne bu 4 ay boyunca kasık ağrısı mide bulantısı nedir bilmem ha inanki enn fazla 3 kere kusmuşumdr o da hep sonraya kalan yemeği yediğmden oldu ...İnan göğüslerimin dışında hiçbi belirti yok bende umarım sendede öyle olur çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşAllah hamile kalırsın dualarım anne olmak isteyenlere ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?