Gebeliğe Hazırlık Adetten önce herhangi bi sanci yasamadan hamile kalan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugbamiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
107
31
28
Kizlar benm 8. Ayim denememde ovulasyonun 2. Gunu hastalncakmsm gibi sancim oldu ardindan kahverengi akinti oldu sonradan seffafa donustu ishal durumu oldu ama suan 3 gunum kaldi adetime fakat hicbir belirti yok diger aylar ufak ufak sanci girerdi 4 gun onceden suan hic sancm yok goguslerm şis her ayki gibi.bnde hepiniz gibi sabirsizlaniyorum sizce hamilemiyim.adet zamani sancisi olmadan hamilelik ogrenen varmi?

Bu konuyu araştırıyordum. Sizin konunuzu gördüm. Cevaplar için sabırsızlanıyorum bende. Aslında daha önce gebe kaldım ama öncekilerin belirtileri tam anlamıyla yok bu sefer. Belirti şart değilmiş ama belirti de arıyor insan.

Belirti aramayın kızlar ben 3 hsmileliğimin 3 ündede hiç belirtisiz kaldım. En son gebeliğim ikizdi sadece onda adete 2 gün kala uyudum ne göğüste şişlik ne kasıkta sancı ne kusma ne bulantı hiçbişey yoktu...

Insallah hamieyizdir canim

canikom 4.aydaym gebelikte ne gebeliğin öncesinde ne bu 4 ay boyunca kasık ağrısı mide bulantısı nedir bilmem ha inanki enn fazla 3 kere kusmuşumdr o da hep sonraya kalan yemeği yediğmden oldu ...İnan göğüslerimin dışında hiçbi belirti yok bende umarım sendede öyle olur çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşAllah hamile kalırsın dualarım anne olmak isteyenlere

Allah razi olsun canim benim guzel dileklerin icin

Yokken de olabiliyor demek ki insan ne kadar inanamasada.

Yokken de olabiliyor demek ki insan ne kadar inanamasada.
Aynen öyle. Bide bizde belirti arama var başım agrıdı belirtimi gözlerim karardı acaba filan falan... Alakası yok belirti aradığımız için buluyoruz. Normal şartlarda gebeliğin 6.haftası bulantı başlıyor filan yani doktor söylemişti

Ya okadar kötü alışmışız ki belirti olmayınca yok sanıyoruz. İnşAllah bütün isteyenler hayırlısıyla güzel haberi alır.

İnşallah ya hamilelerin duası kabul olurmuş bizede bol bol dua et rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günüm geldi kizlar ama hala bi sancim yok göguslerm cok dolgun ve dün bas donmesi yasadm bi kc gun daha beklicem test icin

Merhaba kızlar biz bu ay tüp bebeğe başlayacaktık eşimde oligospermi var hareket ve sayı az ama adetim hiç gecikmez dün olmam gerekiyordu hala olmadım ama göğüslerimde dolgunluk yok sadece birkaç gündür aşırı baş ağırdı cekiyorum ben hiç ihtimal vermiyorum ama sayı az çünkü ve doğal yolla olması çok çok zor denildi olmus olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…