Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken yumurtlamissin saglikliysa yukselir neden olmasin .:) baslangic degerin hic bi onemi yok. 2 ye 3 e katlasa 48 saatte 1 kafi:))Adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 40.38 çıktı sizde bu değer nasıl yükselir mi??
Yaa inşallah tekrar test yaptıracağım inşallah sağlıklı Bi gebelik olurerken yumurtlamissin saglikliysa yukselir neden olmasin .:) baslangic degerin hic bi onemi yok. 2 ye 3 e katlasa 48 saatte 1 kafi:))
hayirlisiyla bebisi de gormek nasip olsun insallahYaa inşallah tekrar test yaptıracağım inşallah sağlıklı Bi gebelik olur![]()
İnşallah çok teşekkür ederimhayirlisiyla bebisi de gormek nasip olsun insallah![]()
Canım sen hangi testi yaptın bende yaptım adete yedi gün var ama güvenmeli miyim bilmiyorumAdetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 40.38 çıktı sizde bu değer nasıl yükselir mi??
Erken gebelik testi yaptım canım ben silik ama belliydi benimkide hemen Bi kan testi ver derimCanım sen hangi testi yaptın bende yaptım adete yedi gün var ama güvenmeli miyim bilmiyorum
Şimdi gece başka bir marka yapicam canım alıpErken gebelik testi yaptım canım ben silik ama belliydi benimkide hemen Bi kan testi ver derim
Benum 5 gun once 22ydi yukseldi canimAdetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 40.38 çıktı sizde bu değer nasıl yükselir mi??
Bence ikinci cizgi var belli kan testi verinCanım sen hangi testi yaptın bende yaptım adete yedi gün var ama güvenmeli miyim bilmiyorum
İnşallah canım yaBence ikinci cizgi var belli kan testi verin![]()
Bende 6 gün kala silik çizgi ile öğrendimbbir kaç gün bekleyip tekrarlayın testi bence bar gibiCanım sen hangi testi yaptın bende yaptım adete yedi gün var ama güvenmeli miyim bilmiyorum
Bende 4 gün kala yaptım çizgi çıktı ama bekliyorumAdetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 40.38 çıktı sizde bu değer nasıl yükselir mi??
Canım naptın varmı Bi gelişmeCanım sen hangi testi yaptın bende yaptım adete yedi gün var ama güvenmeli miyim bilmiyorum
Yükselir tabi Allahın izniyleAdetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 40.38 çıktı sizde bu değer nasıl yükselir mi??
Yok canim batı bekliyorumCanım naptın varmı Bi gelişme
Kan vermedinmiYok canim batı bekliyorum
Yok vermedimKan vermedinmi
Canım senin durumu merak ettim naptınYok vermedim