Aynen canımDoktorun sözüne bakın siz. İşin uzmanı o.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımDoktorun sözüne bakın siz. İşin uzmanı o.
İçim birazda olsun rahatladı,amin inşallah canım Allah en kısa zamanda size de nasip eder inşallahCanım tebrik ederim var tabiki gebelik idrar yanılttı diyelim kanda hata payıım düşük. Birde kan değerinde bence iyi düşük değil yani darısı bizlere olsun inşallah ❣
Bende iki gün önce kan testi verdim <2.0 yazıyordu negatif mi oluyoEğer hamile olmasaydın Kan daki beta HCG 1.2 olurdu 0.100 yazardı 0.1 negatifler bunlar 5 yıldır tecrübeliyim artık negatif göre göre ama Rabbim çok şükür yıllar sonra nasip etti![]()
Canım sonuçların hakkında doktor birşey demedi mi benim değerim biraz yüksek ama hala hamile olmadığımı düşünüyorum ve adetime iki gün var benimBende iki gün önce kan testi verdim <2.0 yazıyordu negatif mi oluyo
Eşim askeri personel görev yaptığı yerde doktor pek yok sürekli merkeze gidemiyoruz kan verip geri gelmiştim henüz gitmedimCanım sonuçların hakkında doktor birşey demedi mi benim değerim biraz yüksek ama hala hamile olmadığımı düşünüyorum ve adetime iki gün var benim
kasım ayında çatlatma iğnesi vuruldum malesef tutmadı ama adetim normale göre daha az ve kısa sürdü bu ay da yaklaşık on gün geciktiCanım sonuçların hakkında doktor birşey demedi mi benim değerim biraz yüksek ama hala hamile olmadığımı düşünüyorum ve adetime iki gün var benim
EvetBende iki gün önce kan testi verdim <2.0 yazıyordu negatif mi oluyo
Ama tabi RABBİM bilir herşeyiCanım sonuçların hakkında doktor birşey demedi mi benim değerim biraz yüksek ama hala hamile olmadığımı düşünüyorum ve adetime iki gün var benim
Canım silik bir çizgi var ama kan testi yapman daha iyi olur senin içinEki Görüntüle 3195319 kızlaar banada yardım eder misiniz bat 2 gün geçti 4 tane test yaptım böyle çıkıyor varmı gebelik sizce
Evet canım teşekkür ederim yarın gideceğim inşallahCanım silik bir çizgi var ama kan testi yapman daha iyi olur senin için
Güzel haberlerini bekliyorum canımEvet canım teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah![]()
![]()
Canım bazen kaset testler yanlış sonuç verebiliyor ben gebeliğimi adetten 5 gün önce öğrendim 198 di değerim seninkinde emin değilim adet gününu beklesen senin için daha iyi olur inşallah istediğin güzel haberi alırsın o günMerhaba, kaset testte silik çizgi erken gebelik testinde negatif yani en azından ben çizgi göremedimç Bugün kan verdim. Hcg değerim 1,2 çıktı. Bu arada adetime 4 gün var. Hamile miyim?