- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Kızlar âdete 7 gün önce test yapıp çıkan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 çok erken erken gebelik testlerinde bile 6 gün kala sonuç verir diyor ama 6 bile erken yani geç döllenme olayıda olabiliyor çünküKızlar âdete 7 gün önce test yapıp çıkan oldumu
İlk hamileliğimde 6 gün kala çıktı. Şimdi ki hamileliğimde 4 gün kala negatif 3 gün kala pozitif çıktı.Kızlar âdete 7 gün önce test yapıp çıkan oldumu
Yumurtlamadan 7 gün geçti adetede 7 gün kaldı çıkmaz o znm farklı belirtiler de yaşıyorum birdeİlk hamileliğimde 6 gün kala çıktı. Şimdi ki hamileliğimde 4 gün kala negatif 3 gün kala pozitif çıktı.
Çok çok erken ben 3 gün önceden yaptım insan resmen sürünüyorKızlar âdete 7 gün önce test yapıp çıkan oldumu
Çok erken cnm. 11.günde çıktı bende. Hemde çok aşırı silikti çizgi.Yumurtlamadan 7 gün geçti adetede 7 gün kaldı çıkmaz o znm farklı belirtiler de yaşıyorum birde
Aynen cnm ya zaman geçmiyor bu ay var gibi hissettinmi Zaman hic geçmiyor artıkÇok çok erken ben 3 gün önceden yaptım insan resmen sürünüyor2 günde bir tekrarlayarak testin belirginleşmesimi bekledim ve psikolojik olarak yorucu oluyor. Adet gectikten sonra yapılıp takip edilmesi daha doğru ama sabretmek dayanmak zor tabii
Anladım cnm pazartesiye bekliyim o znm bn Çarşamba adet günüm zaten çıkar o znmÇok erken cnm. 11.günde çıktı bende. Hemde çok aşırı silikti çizgi.
İnsan hissediyor vücut normalden farklı oluyor çünkü.Aynen cnm ya zaman geçmiyor bu ay var gibi hissettinmi Zaman hic geçmiyor artık
Aynen vücut her ay farklı belirtiler vermez herhalde tek gebelikte normelin tersi olur mesela akıntı yoksa o ayda akıntı olur gibiİnsan hissediyor vücut normalden farklı oluyor çünkü.
Google den giriyorum ben bir kere giriş yaptı mi bidaha yapmana gerek kalmıyorAnneler kulübüne nereden giriliyor bu arada bulamadım forumlarda
Bulamadım bir türlüGoogle den giriyorum ben bir kere giriş yaptı mi bidaha yapmana gerek kalmıyor