adetten önceki birliktelikten olabilirmi? Yardım edin..

Deryadeniz3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
194
42
48
merhaba kızlar. 12 mart tarihinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik fakat 2 nisan tarihinde adet gördüm normal kan düZeyinde ve 5 inde bittim 6 sında eşimle ilişkiye girmeye başladık ve iki gün arayla ilişkiye girdik. Mayısın 2 sinde adet olmam gerekirken olmadım ve kan testi yaptırdım sonuç Hamileyim 79 çıktı sonucum be artmaya devam etti. Ultrasonumda çıkan haftalık adet tarihimle uyuyor ben yinede çocuk acaba küçükmüdür diye merak ediyorum yarfımcı olurmusunuz lütfen.

İyi de ultrasonda da uyumlu diyorsunuz?

Niye küçük olsun ki?

Ultrasonda 2 nisandaki ile uyumlu görünüyor benim korktuğum 12 marttaki eşimle korunmasız olan birlikteliğimden olmuş olabilirmi ? Melina hanım

Ultrasonda 2 nisandaki ile uyumlu görünüyor benim korktuğum 12 marttaki eşimle korunmasız olan birlikteliğimden olmuş olabilirmi ? Melina hanım

Ultrasonda çıkardı bu,ayrıca o zaman adet olmuşsunuz sonrasında.Değildir yani.

Ultrasonda çocuğun gelişimi ileri ya da geri diye çıkıyor bir sıkıntı yoktur.

Adetim 4 gün sürdü fakat üzerine adet görenler varmış. Korkum bundandır.

Önceki ay kalmiş olsaydiniz degeriniz o kadar düsük çıkmazdi ve normal adet kanamasi kadar kanamaniz olmazdi leke seklikde kahve pembe renkte 2 3 gun sürer ve kesilirdi

Doktorlar geç yumurtlamışsın dediler onların dillerinden anlamadığım için çok stres yaptım sanırım. Bende öyle düşünüyorum gakat aklımda hala diğer soru bekleyip suruyo işgin için teşekkğr ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…