- 14 Ekim 2021
- 21
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Burcu destina
Merhaba bayanlar benim adetim 6gun sürüyor ve adet dongum düzenli 28 gün adet bitiginde 3gun korumasız ilişki yaşadım hamile olabilir miyim peki hamilelik testini ne zaman yapmaliyim en erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kaç gün sonra öğrendiGenelde yumurtlama günlerinde şans yüksek ama arkadaşım adetten hemen sonra hamile kaldı doktor ona yumurtalıklar adetten sonra daha temiz ve sağlıklı oldugu için adetten sonra da hamile kalınabiliyor tarzında bir şey söylemişti
Peki kaç gün sonra öğrendi
Teşekür ederim adetime daha var inşallah hamileyimdir çok istiyorumAdetine yakın olması lazımdı
İlişkiden 13-15 gün sonrası test yapabilirsnTeşekür ederim adetime daha var inşallah hamileyimdir çok istiyorum![]()
Bazı insanlar hemen yumurtlar bazıları daha geç yumurtlar öğrenmek için ovulasyon testi yapılır bir çok kişi de akıntısına göre ağrısına göre yumurtlama olduğunu hisseder ilişkiden 14 15 gün sonra test yapabilirsin zaten hemen hemen o aralar adetine de yaklaşmış olaca
Abla benim yumurtlama günüm 2gun sonra yumurtlamadan 15 sonra test yapicam hayırlısıBazı insanlar hemen yumurtlar bazıları daha geç yumurtlar öğrenmek için ovulasyon testi yapılır bir çok kişi de akıntısına göre ağrısına göre yumurtlama olduğunu hisseder ilişkiden 14 15 gün sonra test yapabilirsin zaten hemen hemen o aralar adetine de yaklaşmış olacak![]()
Teşekür ederim yumurlama günüm 2gun sonra yumurtlamadan 15 sonra yapmayı düşünüyorum teşekürlerİlişkiden 13-15 gün sonrası test yapabilirsn
Güzel haberlerle dönersin inşallahTeşekür ederim yumurlama günüm 2gun sonra yumurtlamadan 15 sonra yapmayı düşünüyorum teşekürler![]()
İnşallah ben araştırdım abla diyor kii 28 Luk gören adet yumurtlama günü 14 gün benimde 2gun sonra çarşambaya geliyor sence doğrumudur kiiGüzel haberlerle dönersin inşallah![]()
Yok öyle tahmini oluyor. Yumurtlama testi kullanıyor musun anca onunla o günü tespit edebiliriz. Her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyorİnşallah ben araştırdım abla diyor kii 28 Luk gören adet yumurtlama günü 14 gün benimde 2gun sonra çarşambaya geliyor sence doğrumudur kii
Yaa benim uygulama vatr takvim o söylüyor bana adeten 9gun yumurtlama günü diyor burda hiç kulanmadim yumurtlama testiniYok öyle tahmini oluyor. Yumurtlama testi kullanıyor musun anca onunla o günü tespit edebiliriz. Her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor
Bu ay bir gün arayla ilişki olsun. Diğer ay yumurtlama testine başlaYaa benim uygulama vatr takvim o söylüyor bana adeten 9gun yumurtlama günü diyor burda hiç kulanmadim yumurtlama testini