Adetten sonra gün asırı iliski???

Ben adet gününden başlatıp 12 gün saydim 18. Güne kadar hergun ilişki oldu şuan hamileyim çok şükür darısı sana inşallah

Özel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu? Ben de 12. Ve 19.günler arasi denemistim ama olmamisti. Simdi ise adetten hemen sonra basladik ve regle yaklasana kadar devam etmeyi dusunuyorum. 5.aydayiz henuz olmadi bebis

Gün aşırı ilişki en iyisi bence. Dr'lar da oyle öneriyor. Hergun ilişki sperm sayısını düşürüyormuş diye okumuştum.

İnşallah hamile kalırsın canım.. darısı ben dahil tum isteyenlere....

Özel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu? Ben de 12. Ve 19.günler arasi denemistim ama olmamisti. Simdi ise adetten hemen sonra basladik ve regle yaklasana kadar devam etmeyi dusunuyorum. 5.aydayiz henuz olmadi bebis

Özel olarak bişey yapmadım canım stres yapma ve dua et bizim istememizle olmuyor rabbim isteyince oluyor. Tez zamanda olur inşallah stres yapma o en büyük etgen

Bende şunu merak ediyorum. Yumurtlama donemi bittikten sonra iliskiye devam ediyormusunuz adete kadar? Yani çocuk için değil de keyfiii...:olamaz:
Ben ya döllenme olduysa da zarar verirsek diye korkuyorum pek cesaret edemiyorum. Adete 1 hafta kala çok gergin oluyorum zaten. Bu ay da olmayacak korkusu birşey hissettirmiyor :KK43:

Pussycatdollss Pussycatdollss 1Minikhatun 1Minikhatun

Bende şunu merak ediyorum. Yumurtlama donemi bittikten sonra iliskiye devam ediyormusunuz adete kadar? Yani çocuk için değil de keyfiii...:olamaz:
Ben ya döllenme olduysa da zarar verirsek diye korkuyorum pek cesaret edemiyorum. Adete 1 hafta kala çok gergin oluyorum zaten. Bu ay da olmayacak korkusu birşey hissettirmiyor :KK43:

Pussycatdollss Pussycatdollss 1Minikhatun 1Minikhatun

Canım zarar vermekle alakası yokki zaten ilişki sırasında rahim kendini iyice yukarı çekiyor. Tabi rahme baskı hissetmediğini sürece sıkıntı yok bence. annemin deyimi ile Sonuc da pamuk ipliğine bağlı değil bebiş :KK76:
Doktoruma sordum ben o bir sakınca görmediği için içim rahat

Canım zarar vermekle alakası yokki zaten ilişki sırasında rahim kendini iyice yukarı çekiyor. Tabi rahme baskı hissetmediğini sürece sıkıntı yok bence. annemin deyimi ile Sonuc da pamuk ipliğine bağlı değil bebiş :KK76:
Doktoruma sordum ben o bir sakınca görmediği için içim rahat
Ay nebileyim valla paranoyaklik iste :KK48: ilk tutunma aşamaları falan ya rahim duvarina fln. Ters bisey yaparim zarar veririm diye cekiniyodum. Dr sakincasi yok dediyse iyi madem ya :) zaten oldugu da yok boşuna eşimi geri cevirmis oluyorum:(

Ay nebileyim valla paranoyaklik iste :KK48: ilk tutunma aşamaları falan ya rahim duvarina fln. Ters bisey yaparim zarar veririm diye cekiniyodum. Dr sakincasi yok dediyse iyi madem ya :) zaten oldugu da yok boşuna eşimi geri cevirmis oluyorum:KK43:

Zaten bebeğin dünyada rızkı varsa her türlü doğuyor. Bende ilk hamile kaldığım sıralar korktum eşimi yanına yaklaştırmadim iş yapmaya bile korktum o derece sonra dr beni rahatlattı artık çok düşünmüyorum Rabbime emanet o korusun bebeğimi:KK200:
Darısı size inşallah:dua:

Zaten bebeğin dünyada rızkı varsa her türlü doğuyor. Bende ilk hamile kaldığım sıralar korktum eşimi yanına yaklaştırmadim iş yapmaya bile korktum o derece sonra dr beni rahatlattı artık çok düşünmüyorum Rabbime emanet o korusun bebeğimi:KK200:
Darısı size inşallah:dua:
Aminn amin insaallah Allah razi olsun :dua:

Ben de bundan korkmuyor degilim aslında. Ama gec dollenme olabiliyor diye bırakmamak lazım iliskiyi. Ne zamandan beri bebek istiyorsunuz kızlar?

Back
X