- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
- Konu Sahibi Pussycatdollss
adetten sonra gün asırı iliskiyi tavsiye ediyor musunuz kızlar? Adetim baslamadan ne kadar önce iliskiyi bırakmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu? Ben de 12. Ve 19.günler arasi denemistim ama olmamisti. Simdi ise adetten hemen sonra basladik ve regle yaklasana kadar devam etmeyi dusunuyorum. 5.aydayiz henuz olmadi bebis
Bende şunu merak ediyorum. Yumurtlama donemi bittikten sonra iliskiye devam ediyormusunuz adete kadar? Yani çocuk için değil de keyfiii...
Ben ya döllenme olduysa da zarar verirsek diye korkuyorum pek cesaret edemiyorum. Adete 1 hafta kala çok gergin oluyorum zaten. Bu ay da olmayacak korkusu birşey hissettirmiyor
Pussycatdollss
1Minikhatun
Ay nebileyim valla paranoyaklik isteCanım zarar vermekle alakası yokki zaten ilişki sırasında rahim kendini iyice yukarı çekiyor. Tabi rahme baskı hissetmediğini sürece sıkıntı yok bence. annemin deyimi ile Sonuc da pamuk ipliğine bağlı değil bebiş
Doktoruma sordum ben o bir sakınca görmediği için içim rahat
Ay nebileyim valla paranoyaklik isteilk tutunma aşamaları falan ya rahim duvarina fln. Ters bisey yaparim zarar veririm diye cekiniyodum. Dr sakincasi yok dediyse iyi madem ya :) zaten oldugu da yok boşuna eşimi geri cevirmis oluyorum
![]()
Aminn amin insaallah Allah razi olsunZaten bebeğin dünyada rızkı varsa her türlü doğuyor. Bende ilk hamile kaldığım sıralar korktum eşimi yanına yaklaştırmadim iş yapmaya bile korktum o derece sonra dr beni rahatlattı artık çok düşünmüyorum Rabbime emanet o korusun bebeğimi
Darısı size inşallah![]()