- 22 Aralık 2022
- 72
- 13
- 8
- 28
- Konu Sahibi izmirsivas3558
-
Test icin cok erken dogru sonucu vermez diye dusunuyorum. Belirtiler adetten 1 yada 2 gun sonrada baslamaz benceMerhabalar kizlar suan acil yorumlarıniza ihtiyacim var pcos var bende ama her ay 1 2 gun gecikmelerde olabiliyor tam gununde de adet oluyorum degisiyor bu ay tam gununde 3 ocakta adet oldum fakst normalde 7 gun surerken bu ay 5 gun surdu ve adet bittikten 1 2 gun sonra şiddetli bel agrisi karin kasik agrisi mide bulantisi basladi halsizim uykum geliyor, beyaz akintim var surekli bazen su gibide gelebiliyor reglye daha 16 gun var ama test yapsam doğru sonucu verir mi
Tsk ederim beklemek yorucu ama sonucu guzel olucaksa beklemeye razıyım ☺Adet gecikmesini bekleyin bence en doğru sonuç o zaman
Çok üstüne düşme düşünme kendiliğnden olur inşallah sağlıklaTsk ederim beklemek yorucu ama sonucu guzel olucaksa beklemeye razıyım ☺
Elimde degil ki pcos olunca ya hic olmazsa endisesi kapliyor ve her ay umutlanip sonra hayal kirikligi kotu oluyor onceleri cok dusunurdum simdi oyle degilim ama bu ay tuhaf belirtiler ilk kez yasayinca acaba oyle midir diye dusundumÇok üstüne düşme düşünme kendiliğnden olur inşallah sağlıkla
bende hicbir sorun olmamasına rağmen 6 aydır deniyoruz ve olmuyo aslnda hiç belli olmuyo bu işler aderim duzensizdi 3 aydi duzelmisti gununde oluyodum bu ay yumurtlama gununu bile takmadim suan gecikmenin 7.gunundeyim ve idrar testim negatif cikti hala beklemedeyimElimde degil ki pcos olunca ya hic olmazsa endisesi kapliyor ve her ay umutlanip sonra hayal kirikligi kotu oluyor onceleri cok dusunurdum simdi oyle degilim ama bu ay tuhaf belirtiler ilk kez yasayinca acaba oyle midir diye dusundum
Gec dollenme olabiliyor doktors gidip gozuktun mubende hicbir sorun olmamasına rağmen 6 aydır deniyoruz ve olmuyo aslnda hiç belli olmuyo bu işler aderim duzensizdi 3 aydi duzelmisti gununde oluyodum bu ay yumurtlama gununu bile takmadim suan gecikmenin 7.gunundeyim ve idrar testim negatif cikti hala beklemedeyim
Hayır hala bekliyorum sonuc kesin olsun diye tek seferde ogrenip belirsizlik ve beklemek iskence gibi cunkuGec dollenme olabiliyor doktors gidip gozuktun mu
Aynen oyle beklemek yipratiyorHayır hala bekliyorum sonuc kesin olsun diye tek seferde ogrenip belirsizlik ve beklemek iskence gibi cunku
Sonucunuz noldu acaba ben gecikmenin 15.gunundeyim hala akintim var kremsi kasik agrim var baska da bisey yok doktora gittim 10.gun kan da negatifti ve ultrasonla bakti yumurtalik ve rahim saglikliymisAynen oyle beklemek yipratiyor
Merhaba bende de aynı durum var normalde 6 gün sürerdi 4 gün sürdü ve yumurtlama dönemindeyim yani adet bitiminden 1 gün sonra başladı ve 3 gündür yoğun akintim devam ediyor, kazıklarım yumurtalıklarim belim ve sırtım ağrıyor, 3 cm lik kist vardı acaba o aktı da adet olmadim mi diye düşündüm bu kadar akıntı ve ağrı olmazdı sizin belli oldu mu çok merak ediyorumMerhabalar kizlar suan acil yorumlarıniza ihtiyacim var pcos var bende ama her ay 1 2 gun gecikmelerde olabiliyor tam gununde de adet oluyorum degisiyor bu ay tam gununde 3 ocakta adet oldum fakst normalde 7 gun surerken bu ay 5 gun surdu ve adet bittikten 1 2 gun sonra şiddetli bel agrisi karin kasik agrisi mide bulantisi basladi halsizim uykum geliyor, beyaz akintim var surekli bazen su gibide gelebiliyor reglye daha 16 gun var ama test yapsam doğru sonucu verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?