adetten sonraki gün hamile kalmak mumkun mu

desislawa2248

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
161
36
43
37
Selam bayanlar. Biz esimle korunuyoruz.gecenlerde adetimin bitiminden sonraki gun nasil olsa bisey olmaz dedik ve ice bosalma durumu oldu. Adet dongum 28 ile 30 gun arasinda degisiyor. Nadiren 27 gunde geldigi de oluyor.yumurtlama olayi 14 gunde onu da biliyorum.ama nette cok fazla okudum ertesi gun hamile kaldim diyenleri.boyle hamile kalan ya da bir yakini boyle hamile kalan varsa yazabilir mi lutfen nedense cok heyecan yaptim

Adet dongum az bir sure olmadigi icin pek ihtimal vermedim.ama nedense cok heyecan yaptim. Acaba diye. Bircok insan imkansiz falan diyor ama ay ne bileyim kafam cok karisti.mesela senin o tanidiklarinin adet dongusu ne durumdaydi tatlim bi fukrin var mi

O kadarını bilemicem canım.
Ancak dr tanıdığım tıbben nedeni açıklanamayan bir şekilde adetten hemen sonra hamilelik şansı çok yüksek demişti...
Sadece yumurtlama zamanında olur diye bir şey yok.
Bir tanıdığım da mesela 1 ay boyunca hiç ilişki yaşamamış adete 1 gün kala yaşamış ve adet olmadı. Adetten 1 gün önce hamile kaldı yani.
Kesinlikle gebelik istenmiyorsa zamanına bakılmadan sğreklü korunmak lazım.

tatlim aslinda icten ice cok ama cok istiyoruz ama maddi acidan durumlari daha iyiye goturmeden bebek yapmayalim diyoruz.aslinda o kaza biraz da ya tutarsa niyetineydi birbirimize soylemesek de :) o yuzden boyle seyler okuyunca heyecan yaptim. Coookk t3sekkur ederim ayrica tatlim beni sevindirdin aslinda caktirma :))

Ben sana örnek oluyum tatlım : ) aynı şekilde hamile kaldım , burda okumuştum daha ozmnlar bebiş yoktu bide ben deneyim dedim veee hemen oldu : ) üstelik hiç korunmuyoduk da 2 sene boyunca anca oldu yani

Ben sana örnek oluyum tatlım : ) aynı şekilde hamile kaldım , burda okumuştum daha ozmnlar bebiş yoktu bide ben deneyim dedim veee hemen oldu : ) üstelik hiç korunmuyoduk da 2 sene boyunca anca oldu yani
ayy ne kada guzel allah bagislasin canim :) bu arada adet dongun yaklasik kac gundu benim gibi mi

Valla ben adet döngüsü filan anlamam biraz cahilim ama adetim her ay 2 gün önceden olur .. Az bi kanaman bile olsa kesin olur tatlım saol canm sanada nasip olur inşallah

Valla ben adet döngüsü filan anlamam biraz cahilim ama adetim her ay 2 gün önceden olur .. Az bi kanaman bile olsa kesin olur tatlım saol canm sanada nasip olur inşallah
benim de senin gibi oluyor. Her ay 1 veya 2 veya bilemedin 3 gun one atiyo adet gunum.simdi daha da suphelendim.cok sagolasin canimm allah isteyip de olmayanlara da versin insallah :)

Amin tatlım , ama en sağlıklı o şekilmiş.. Geçer geçer merak etme :)

Amin tatlım , ama en sağlıklı o şekilmiş.. Geçer geçer merak etme :)
acaba dollenme oldu mu ya 3 hafta beklemem lazim ogrenmek icin Simdi manyak olurum ben.yok kasiklarim agriyo yok midem mi bulaniyo diye vucudumu dinlerim surekli.herhalde psikolojik bugun sol kasigim agriyo diye dolaniyom ortalikta.3 hafta kocacimi da delirtirim artik :) valla bisey olmasa bile sagolasin arkadasim umut oldu bana :)

Slm arkadaşlar benimde 30 eylül bitti 1 2 3 4 5 ekim gunleri gu aşırı ilişki diyor ovulasyon testi 1 ekimde hem sular yoktu hemde yatili misafirim vardi dun akşam yani 2 ekimde ilişkiye girdik 4 ekimdemi ilişkiye gircez

bende dahil çok fazla takılıyoruz bence şu yumurtlama olayına kızlar. benimde bir yakınım adeti bir hafta geçmişti dr a gitti 4-5 haftalık hamile olduğunu öğrendi, demek ki adeti bittikten hemen sonra hamile kalmış

desislawa2248 bizimde bu ay adet bitiminden sonra gün aşırı birlikteliğimiz oldu yumurtlama günlerine kadar. acaba hamilelik varmıdır diye merak ediyorum, senin nedir son durumun, bilgi verirsen sevinirim.

desislawa2248 bizimde bu ay adet bitiminden sonra gün aşırı birlikteliğimiz oldu yumurtlama günlerine kadar. acaba hamilelik varmıdır diye merak ediyorum, senin nedir son durumun, bilgi verirsen sevinirim.
yok canim hamile degilim hem adet oldum hem de testte negatif cikti

Tatlim bence oyle dusunme cunku yumirtlamaya kadar birlikte olmussunuz.bizde oyle olmamisti.bencr olma ihtimali var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…