Âdettim gecikti ama test negatif

Gamzennur17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
72
6
1
25
Kızlar şimdi evde test yaptım böyle silik gözle zor gözüken çizgi çıktı neyse 4 gün oldu adetim geçikti normalde 28 güne bir olurum ki asla şaşmaz neyse geçen ay düzenli ilişki falan oldu şüphelendim hamilemiyim diye 4 gün gecikince hastaneye kan verdim <5 çıktı negatif yok dediler ama ben hala regl olamıyorum ki adet olacakmışım gibide belirtim yok yani böyle olup da hamile kalanınız varmı geç döllenme falan olabilirim sizce bilgi verin lütfen eşime fln süpriz yapmıştım ama hastanede doktor öyle diyince yıkıldık resmen

Kızlar şimdi evde test yaptım böyle silik gözle zor gözüken çizgi çıktı neyse 4 gün oldu adetim geçikti normalde 28 güne bir olurum ki asla şaşmaz neyse geçen ay düzenli ilişki falan oldu şüphelendim hamilemiyim diye 4 gün gecikince hastaneye kan verdim <5 çıktı negatif yok dediler ama ben hala regl olamıyorum ki adet olacakmışım gibide belirtim yok yani böyle olup da hamile kalanınız varmı geç döllenme falan olabilirim sizce bilgi verin lütfen eşime fln süpriz yapmıştım ama hastanede doktor öyle diyince yıkıldık resmen
Bence 3-4 gün daha bekleyin daha net olur gec döllenme olabilir ben adet gecikmemden 8 gün sonra yapmıştım pozitifdi

Benımde martın 14 ü yumurtalama dönemimdi çok kasık ağrım oldu kaç kere test yaptım negatif çıktı en son adete 3 gün kala kan verdim oda 0.100 çıktı sonra şimdi 4 gündür adetim geçti ilk defa böyle oldu 7 ay önce aynı anda hem dış gebelik hemde sağlıksız gebelik yasadım kürtaj oldum ve hemen 1 hafta sonra dış gebelik yüzünden iğne ile düşürdüm ilk adetim birtek geç oldu onun harici hep günü gününe oldum 7 aydır ilk defa bu kadar gecikti adet 2. Gün yine evde test yaptım erken gebelik oda negatif ama hiç adet olmayacak gibiyim normalde adetten 3 gün önce başlar sancım ağrılarım hafif baş dönmesi oluyor saniye sürüyor meme hassasiyeti var uçları acıyor baş agrım var 1 haftadır geçmiyor ilaç da içemiyorum bacaklarım ağrıyor özellikle akşamlar benim gibi olan varmı arkadaşlar pazartesı kadın doğum doktoruna randevum var ara ara kasıklarım da sadece batma oluyor normal mı sizce bu durum

Back
X