Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

e_Tubis

beyinneyiçözerbilemiyorum
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
151
0
96
İstanbul
Merhabalar!
birşey öğrenmek istiyorum arkadaşlar, konu: sözlümle facebooktaki ilişki durumumuzu belirlemiştik
mesela ilişkisi var diye yazdığını varsayalım. Bazen onun profiline baktığımda ilişki durumunu göremiyorum?
yani gizlenmiş gibi hiç birşey görünmüyor... bir zaman sonra düzeliyor ama ne tesadüftür ki ona söyledikten sonra...
Birkaç kez böyle oldu ve ona dayanamayıp sorduğumda bana kızıyor, saçma sapan şeylere takılıyorsun diyor.
Bir kere de beni bazı kişilerden sakınmak amacıyla gizlediğini söylemişti. Açıkçası ben ilk defa böyle bir durumla
karşılaştım zaten ben de saçma buluyorum bu durum paylaşımlarını ama madem ciddiysek olması gerektiği gibi lsun istedim,
kendisi ekledi ben de onayladım. sonuçta yine kendisi ekledi, kimse onu zorlamadı... Bugün yine aynısı oldu, ben
boşuna çabalıyorum galiba dedim anlaması için, anlamadı! neyse tartıştık. Saçmasapan hareketleri bir bırakmadın
gitti dedi bana...! Kızlar böyle birşey var mı? bazen facebook ilişki durumunu göstermemezlik yapabiliyor mu?
eğer öyle birşey varsa boşuboşuna günahını almış olacağım, peki ya yoksa?!
cevaplarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler!

Son düzenleme:
Facebook ayarlarından ilişki durumunu gizlemiştir ayarları sadece ben yaptıgı için hiç kimse görmez,facebook insanların kendi yaptıgı özel ayarları degiştirmez.

şifresini istemeyi denedin mi hiç? yok vermem gibilerinden bi cvp aldıysan gizlemıştır muhtemelen...

Yanii, mantıklı düşününce bana da öyle geldi ama insan konduramıyor :(
peki neden böyle birşeyi yapma gereği duymuş olabilir? hiç anlamıyorum?

sözlün seni kandırmış yok öyle birşey

Facebook ayarlarından ilişki durumunu gizlemiştir ayarları sadece ben yaptıgı için hiç kimse görmez,facebook insanların kendi yaptıgı özel ayarları degiştirmez.

Henüz şifresini isteyecek seviyede olmadığımı düşünüyorum ve bu özgürlüğü kısıtlamak gibi birşey olmaz mı acaba? hayatta kabul etmez, hiç sanmıyorum...

şifresini istemeyi denedin mi hiç? yok vermem gibilerinden bi cvp aldıysan gizlemıştır muhtemelen...

Ayarlarını yönetmek kişinin kendi elinde
Zaten siz de farkındasınız lafı eveleyip geveliyo
Sizi sakındığından yaptığını söylüyomuş bi keresinde mesela, kimden neyden sakınıyomuş ?
Biri adınızı görünce size saldıracak mıymış :6:

Henüz şifresini isteyecek seviyede olmadığımı düşünüyorum ve bu özgürlüğü kısıtlamak gibi birşey olmaz mı acaba? hayatta kabul etmez, hiç sanmıyorum...

nasıl yani? sözlün değil mi bu senin? sözlüm diyebildiğine göre şifresini isteyecek seviyeye gelmişsindir demektir...sende dursun demiyorum şifresi, deneme amaçlı isteyebilirsin bence, tamam verim dediğinde yok hayır ben sana güveniyorum gibi bişeyler soylersn.

Bir kız bana birşeyler yazmıştı taa önceden. Sonra açıklamasını mantıklı bulup fala irdelememiştim, biraz da toyluk vardı tabii...
Bir daha öyle bir durumla karşılaşmadım ama... bana işte buyüzden seni saklama ihtiyacı duyuyorum demişti.

Ayarlarını yönetmek kişinin kendi elinde
Zaten siz de farkındasınız lafı eveleyip geveliyo
Sizi sakındığından yaptığını söylüyomuş bi keresinde mesela, kimden neyden sakınıyomuş ?
Biri adınızı görünce size saldıracak mıymış :6:

Merhabalar!
birşey öğrenmek istiyorum arkadaşlar, konu: sözlümle facebooktaki ilişki durumumuzu belirlemiştik
mesela ilişkisi var diye yazdığını varsayalım. Bazen onun profiline baktığımda ilişki durumunu göremiyorum?
yani gizlenmiş gibi hiç birşey görünmüyor... bir zaman sonra düzeliyor ama ne tesadüftür ki ona söyledikten sonra...
Birkaç kez böyle oldu ve ona dayanamayıp sorduğumda bana kızıyor, saçma sapan şeylere takılıyorsun diyor.
Bir kere de beni bazı kişilerden sakınmak amacıyla gizlediğini söylemişti. Açıkçası ben ilk defa böyle bir durumla
karşılaştım zaten ben de saçma buluyorum bu durum paylaşımlarını ama madem ciddiysek olması gerektiği gibi lsun istedim,
kendisi ekledi ben de onayladım. sonuçta yine kendisi ekledi, kimse onu zorlamadı... Bugün yine aynısı oldu, ben
boşuna çabalıyorum galiba dedim anlaması için, anlamadı! neyse tartıştık. Saçmasapan hareketleri bir bırakmadın
gitti dedi bana...! Kızlar böyle birşey var mı? bazen facebook ilişki durumunu göstermemezlik yapabiliyor mu?
eğer öyle birşey varsa boşuboşuna günahını almış olacağım, peki ya yoksa?!
cevaplarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler!

Sorun facebook değil sözlünüz.

Bu tarz özel seyler prensip olarak istenir veya istenmez; bir seviyeye gelmeyi beklemek neden? O seviye nasıl belirleniyor?

Sevgilin ilişki durumunu gizliyor sen farkettiğinde tekrar görünür yapıyor. Saçma sapan şeylere takılıyorsun demeside bir nevi örtbas durumu.

Şimdi hayalini kurdum da, aynen şöyle olur.
-Şifreni verir misin cnm?
-ne yapacaksın şifremi? sen bana güvenmiyor musun?
der ve olay uzar, gider, tartışırız, sonucunda ne olur bkestiremiyorum...

nasıl yani? sözlün değil mi bu senin? sözlüm diyebildiğine göre şifresini isteyecek seviyeye gelmişsindir demektir...sende dursun demiyorum şifresi, deneme amaçlı isteyebilirsin bence, tamam verim dediğinde yok hayır ben sana güveniyorum gibi bişeyler soylersn.

Bir kız bana birşeyler yazmıştı taa önceden. Sonra açıklamasını mantıklı bulup fala irdelememiştim, biraz da toyluk vardı tabii...
Bir daha öyle bir durumla karşılaşmadım ama... bana işte buyüzden seni saklama ihtiyacı duyuyorum demişti.

Bence çok saçma
Biri bişey derse , sende cevabını verirsin
Ama duymanı istemediği veya sakladığı şeyler varsa ondan gizliyodur senle ilişkisi olduğunu
Seni sakınıyorum filan hikaye geldi bana üzgünüm
Kendilerini sakınsalar yeter :6:

ben daha önce hiç rastlamadım facebookun kendi kendine bi var bi yok göstermesine

ama sevgilin şöyle bir uyanıklık yapabilirdi ilişki durumunu sadece sana açık gösterebilir ve arkadaşları göremeyebilirdi. sen ne kadar facesine baksan da ilşki var gözüküyor fakat diğer arkadaşların bunu göremiyor onlardan gizlerse
böyle de bir şey var yani

kapattrıramaz mısın facebooku
biz kapattık çok rahatız

sözlüm diyorsun ama şifre isteme kadar yakın görmüyorsun o nasıl oluyor
bence şifresini iste vermezse bilemiyorum yani
mesela benim eski sevgilimde bana şifresini bilmemnesini vermezdi o gün bu gündür şüphe yumağı oldum resmen bir erkek neden şifresini vermez sakladığı bişiler vardır diye düşünmeden edemiyordum açıkcası:26:
bu arada ilişki durumunu herkese açık yaptıysa herkes görür,sadece arkadaşları yaptıysa arkadaşları görür ama özel yaptıysa kendisinden başka kimse göremez diye biliyorum ben

İlişki durumunda adınız yazıyo ya 'şu kişi' ile nişanlı gibisinden
Onu silerse tekrar tekrara sana istek yollaması gerekir ve sende anlarsın durumu diye
Bunun yerine ilişki ayarlarını 'sadece ben' yapıyo
Kısmetlere açığım mı demek istiyo bilmiyorum :17:

Sonra da ayarları tekrar düzeltip 'facebooktan oluyo o ben yapmıyorum' diye yalan atıyo hatta kavga çıkarıyo

benim aklıma da birşeyler geliyor ama malesef yakalayamıyorum kızlar!
başka kızları ekleyip yalnız gibi mi göstermeye çalışıyor acaba kendisini?
ya da benden artık sıkıldı, yeni ilişki arayışına mı girdi?

Bence çok saçma
Biri bişey derse , sende cevabını verirsin
Ama duymanı istemediği veya sakladığı şeyler varsa ondan gizliyodur senle ilişkisi olduğunu
Seni sakınıyorum filan hikaye geldi bana üzgünüm
Kendilerini sakınsalar yeter :6:

ben daha önce hiç rastlamadım facebookun kendi kendine bi var bi yok göstermesine

ama sevgilin şöyle bir uyanıklık yapabilirdi ilişki durumunu sadece sana açık gösterebilir ve arkadaşları göremeyebilirdi. sen ne kadar facesine baksan da ilşki var gözüküyor fakat diğer arkadaşların bunu göremiyor onlardan gizlerse
böyle de bir şey var yani

kapattrıramaz mısın facebooku
biz kapattık çok rahatız

Evet var öyle birşey.İstersen herkesten gizlersin istersen sadece görmesini istediğin kişilere açarsın, görmesini istemediklerine kapatırsın ilişki durumunu.Bizzat yaşadım başta inanmadım ama kendim denedim doğruymuş. Eğer şifresi sende yoksa eminim görmesini istemediği kızlardan saklıyor bu durumu başka açıklaması yok üzgünüm .

sakladığı bişeyler olabilir apaçık ortada, ayrıca niye normal bi insanın, sen o şifreyi istediğinde napıcaksın diye değil, tabiki veririm demesi gerekiyor, şahsen ben öyle yaptım, ve karsımdaki ınsan tabiki veririm neden vermeyeyim dedi ve verdi, doğru olan da bu...bence uyan, ve evet ona güvenmediğini söyle

Back
X