kızımızın ismi deniz olucak ama unisex bir isim olduğundan dolayıikinci bir ismi daha olsun ki ileride bayanmı erkekmi zorluk çekilmesin diye düşünüyoruz ama o kadar kararsız kaldık ki lütfen yardım edin...
mısra deniz
nisa deniz
ayşe deniz sizce hangisi olsun arkadaşlar farklı önerilerede açığım şimdiden teşekkürler...
kızımızın ismi deniz olucak ama unisex bir isim olduğundan dolayıikinci bir ismi daha olsun ki ileride bayanmı erkekmi zorluk çekilmesin diye düşünüyoruz ama o kadar kararsız kaldık ki lütfen yardım edin...
mısra deniz
nisa deniz
ayşe deniz sizce hangisi olsun arkadaşlar farklı önerilerede açığım şimdiden teşekkürler...
slm...hayılı olsun allah analı babalı büyütsün inş...deniz ismini bende çok severim ama benim eşimde unisex isim olmaz diyo gerçi daha ortada çocuk yok biizm...neyse ..,
bence nisa deniz güzel.hepside güzel ama benim oyum NİSA DENİZ..:))guclubacismile
canım bende bi kızım olsa deniz koyardım adını..çok beğeniyorum ve çok asil bi isim kız için.....ama diğer bulduğunuz isimler denize yakışmamış....bulacağınız diğer isimde deniz gibi modern klasik ve güzel olmalı.....mesela...DERİN DENİZ......ELA DENİZ......PIRIL DENİZ......FERYAL DENİZ.....HELİN DENİZ.....gibi olmalı....
canım bende bi kızım olsa deniz koyardım adını..çok beğeniyorum ve çok asil bi isim kız için.....ama diğer bulduğunuz isimler denize yakışmamış....bulacağınız diğer isimde deniz gibi modern klasik ve güzel olmalı.....mesela...DERİN DENİZ......ELA DENİZ......PIRIL DENİZ......FERYAL DENİZ.....HELİN DENİZ.....gibi olmalı....
secenekleri gormeden ayse deniz demistim kendi kendime.. Ayse bence en guzel kiz isimlerinden biri... hic eskimeyen ve kulaga cok hos gelen bir isim.. deniz le de cok uyumlu oldu..
Deniz tek başına da çok güzel bir isim ..
Fakat sunduğunuz seçenekler arasından, Nisa Deniz'i sevdim.
Hayırla gelsin miniğimiz inşaAllah
Sevgi ve selamlarımla