adı dert değil de işte.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Kizlar ya yüreğim dayanmıyor icim de sürekli kötü seyler olacak hissi. Kabuslar görüyorum.
aileme de sevgilime de yansıtıyorm ister istemez neyin var yine söylemleri ile muhatal oluyorum.
belirli bir sey yok ama her seyi takiyorum bu bir kac haftadir. Okullar acilana kadar rahat değilim bizim fakutlede taa 2 hafta sonra acilacak.. biraz kafa dinlemek icin yanina gidip sevdigimden teselli de bulamiyorum.
ya hep çok sacma buldugum seyler basima geliyor. Normalde eleştirdiğim insanlar gibi davrandigim oluyor.
7 yillik sevdicegim bile diyor ki ne oldu bazen boyle huylarini yillardir gizlediğini düşünüyorum bile dedi. Sen sevmezsin böyle seyleri ne oluyor diye veya bi yemeği sevmiyorsam bile yiyorum sasirip kalıyor ben de anlamiyorum.
ikizler burcuyum muhtemelen değişkenlik sebebim o ama..
ya icim resmen kabar kabar. Betimleyemiyorm ama kötü hissediyorum.
Sanki herkesi kiskaniyormusum gibi hissediyorum. En yakın arkadasimin nişanı vardi ona gittiğimden beri daha farklı hissediyorum. sevgilim de yanimda olsun istiyorum. Dostum sirdasim yoldasim ama sevgilim değil gibi hissediyorum. Üzülüyorum. Ikimizde mıyış mıyış insanları sevmiyorduk ama bu aralar öyle davranmaya bile ihtiyac hissediyorum. Garip bir sevgi eksikliği hissediyorum. Oysa ki eksiklik yok sadece yansitis şeklinin degismesini bekliyor gibiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. mevsim degişikliği buna çok sebebiyet veriyor bende öleyim bu aralar keyfim yok bende akrep burcuyum gelgit yaşatıyo banada bu mevsim degişikliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…