- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
Kizlar merhaba o kadar sinirliyimki suan elim ayagim titriyor.ben normalde bu torbaci dedikleri madde bagimlisi esrar eroin uyusturucu satanda alanda kesinlikle fazlasiyla tepkimi gosteren tanimadigim bir insan bile bu batakliga dusmusse bile gunlerce nasil yardim edebilirim diye dusunen biriyim.ailemde sulalemde yakin cevremde hic yok.sukurler olsun.ve bunlari cezaevine koyupta cikaranlarada lanet ediyorm.simdi olay su.komsulugu iyi hala cocuklarin sokaktan cikmadigi bir mahallede oturuyorum.genc kizlarimiz ve delikanlilarimizda cok.bir aparan var carprzda.uc erkekler birde baba anne.baba ilegal islere dalaverelere giren bir adam genc hala.capkinlik hirsizlik torbaciliktan ceza yatip cikti.sonra bunun ogullari yetisti buna.en buyuk oglu uyusturucu temin etmk ve kullanmaktan iki yil icerde yatti aftan cikti.asla muhattap olmadim olmam.gecen gun copu atarken bos arziye kuslara yuva yaptigini gordum ama gencler cogunlukla orda toplaniyor.ne zman cope gitsem bunlar orada.ve bugun duyuyorumki kus bahanesine hala madde satiyor.ama bu aile buyuyune kadar asla bu mahalrde boyle birsey yoktu.eski yerlisiyiz.ve dun durakta beklerken gencin bi tanesi yerde kivraniyor komaya girmis.basimdan asagi kaynar su dokuldu caddede bas bas bagirdim.simdi bu pislik igrenc herifleri nereye sikayet edebilirim.polis demeyin polis iki sokak otemizde ve dokunmuyorlar bi saat sonra birakiyolar.Allah askima yardim edin cocuklarimiz gemclerimiz var cahiller ben ne yapayim yol gosterin.annem diyor eger senin sikayet ettigini duyrsa basina bi is getirirler ne olur bulasma diyor