merhaba arkadaşlar. beni çok düşüncede bırakan bir ilişkim var ilişki de denilir mi bilmiyorum ama :) yaz ortasından beri biriyle görüşüyorum akademik bi forumda tesadüf eseri tanıştık. sohbetimiz başlarda arkadaşlık boyutundayken zaman geçtikçe yakınlığımız arttı. bana benimle ilgili şaka yollu göndermeler yapıyordu tam evlenilecek insan olduğum, tam ona uygun olduğum gibi.. ilk görüşmemiz aralık ayında oldu oldukça güzel bir gün geçirdik bana karşı ilgili ve nazikti. ama görüştükten sonra bana hiç bir açıklama yapmadı insan en azından hoşlandığını söyler. hiçbişi demedi ben de sormadım. galiba kafama taktım bu durumu, facebook profilini kurcaladım eski sevgilisiyle ilgili bişiler gördüm. kızın yaptığı yorumları silmemiş fotoğraflardan ve paylaşımlarından. facebooku ciddiye almam çok saçma biliyorum ama düşünmeden de duramıyorum acaba eski sevgilisini unutmadı mı neden duruyor o yazılar? görüşmemizden sonra bana davranışları değişmedi ama bişi de söylemiyor çok düşündürdü beni bu durumlar ne yapmalıyım? yengeç burcu bu adam, burçla ilgisi var mı bu açık olmama durumunun acaba. puff kafam çok karışık
ve galiba ben ondan hoşlandım ama onun hoşlanmama ihtimaline karşı kendimi koruyorum ve itiraf edemiyorum yengeçim ben de.