Adil Işık

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
Adil Işık 2008 Sonbahar - Kış Koleksiyonu'nu özgür, cesur, dişiligini ön plana çıkarabilen ama aynı zamanda masum ve çekici kadınlar için hazırladı. Yumuşak kesimler, feminen renkler, ince detaylar, maskülen kreasyonları şekillendiriyor. Çalışan, aktif, giyiminde rahatlığa, fonksiyonelliğe önem veren, 24 saat şık kadının tercihi Adil Işık 5 temadan oluşuyor. Erkeksi siluetlerin yanı sıra dar etekler, puantiyeler, feminen bir dokunuş, füturistik bir bakışla geçmişle gelecek arasında mekik dokuyor...

Koleksiyon icin

Adil Işık 2008 ilkbahar-yaz abiye modelleri​

97358545eh5.jpg

34738521ub9.jpg

17778414yi8.jpg

21361217gl9.jpg

77849607db5.jpg

24574078kk7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
adil ışığın sitesi randıman vermiyor.ürünlerine bayılıyorum

Ürünlerini ben de beğeniyorum .Sezon sonu indirimleri müthiş .Üzülmemek adına sezon sonunu beklemek en iyisi .

evet güzel modeller de biz kapalı bayanlar için pek birşeyleri yok
adil ışık bey bize görede birşeyler üret yawwwwwwwww
bak mal vermeyiz yoksam size eşim orayla çalışırda mal veriyoz yaniiiiii:roflol:

selam gündüzün karanlığı.adil amcayı tehtit etmişin emme iyide olmuş.benim gibi balık etlileride pekbi düşünmemiş

Adil Işık 2008 Sonbahar - Kış Koleksiyonu'nu özgür, cesur, dişiligini ön plana çıkarabilen ama aynı zamanda masum ve çekici kadınlar için hazırladı. Yumuşak kesimler, feminen renkler, ince detaylar, maskülen kreasyonları şekillendiriyor. Çalışan, aktif, giyiminde rahatlığa, fonksiyonelliğe önem veren, 24 saat şık kadının tercihi Adil Işık 5 temadan oluşuyor. Erkeksi siluetlerin yanı sıra dar etekler, puantiyeler, feminen bir dokunuş, füturistik bir bakışla geçmişle gelecek arasında mekik dokuyor...

Koleksiyon icin

http://www.adilisik.com/tr/Adil.FallWinter.2007

bacım linkin açılmıyor.yinede sağolll

adil ışığın modellerini yakından takip ederim hepsi çok şık cicilerdir.benim tarzımı yansıtıyor

Back
X