• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

minikduma

minik işte :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.327
206
163
Bismillahirrahmanirrahim
Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah
uzun süren araştırmalarım sonunda kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
:16::16:
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
Daha sonra Soğan kürüne başlıyorum...
öğleden önce ve akşam yemekten önce bir bardak içeceğim

Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:

Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )

+ hergece yatarken eşime keçiboynuzu küründen bir bardak içireceğim
+ fazla yağlar içinde eşime gündüz biberiye çayı içireceğim ( hazır saallama çantasına koyacağım hergün içsin diye ) bu benim fikrim ayrıca biberiya çayının faydalarını okuyabilirsiniz yorgunluk baş ağrısı idrar yolları v.s bir hayli faydası var

Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde
.

Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over

bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah :16::16::16:

arkadaşlar bakıyosunuz okuyosunuz ama cevap yok sadece ortak olmak ve sıkıntımızı paylaşmak adına buradayız :17:

Tedavin hayırlı olsun canım. Peki daha önceden aşılama veya tüp bebek yaptırdınız mı?
Kaan hoca alanında en iyilerinden diye biliyorum ben. İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz.
Benim eşiminde sayısı iyi, fakat ileri hızı biraz düşük, ama normal yolla olmaya engel değil denildi.
2 yıldır bekliyoruz, 2 negatif aşılamam var,Eğerki tüp bebek raporum çıkarsa tüp yaptıracağız.

Bismillahirrahmanirrahim
uzun süren araştırmalarım sonunda kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum

Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:

Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )

+ fazla yağlar içinde eşime gündüz biberiye çayı içireceğim ( hazır saallama çantasına koyacağım hergün içsin diye ) bu benim fikrim ayrıca biberiya çayının faydalarını okuyabilirsiniz yorgunluk baş ağrısı idrar yolları v.s bir hayli faydası var

Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde
.

Bende Polikistik over

bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim

cnm inşallah faydasını görürsün. Ben soğan Kuru yaptim faydası var. Şimdide incir+havuc kuru esimde keçi boynunu kuru yapıyor . Ve yumurtlama takibi yapıyorum . bu ayin 16sinda adet günüm hayırlısı bakalım birde bir arkadas dua gönderdi bu gece onuda yapıcam.

cnm inşallah faydasını görürsün. Ben soğan Kuru yaptim faydası var. Şimdide incir+havuc kuru esimde keçi boynunu kuru yapıyor . Ve yumurtlama takibi yapıyorum . bu ayin 16sinda adet günüm hayırlısı bakalım birde bir arkadas dua gönderdi bu gece onuda yapıcam.

bende bu ay savasa hazirim evde kürlerle ovulostion testlerim Hazir,hep beraber kaliriz ins bide yedigimize ictigimize dikkat edelim cunku onlarda cok cok onemli kizlar

Bismillahirrahmanirrahim

.

Bende Polikistik over

Selam canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.bende bu ay böğürtlen kökü içtim eşimdr keçiboynuzu bugün adet günüm bekliyorum. :-)

Selamün aleyküm hanimlar ben 3 yildir evliyim ve hic korunmadik pko luyum ama cok sukur esimde bi sorun yok bide ben su pko yu atlatsam ne guzel olurdu sogan kuru yapiyorum 5. gundeyim hakkimizda hayirlisi artik

Bu arada senin tedavinde hayirli olsun Allah muvaffak etsin insaAllah ugrasin bosuna cikmaz hayirli bi bebis kucagina alirsin tez zamanda:emir_bebek:

Back
X