Adım adım hamilelik Siz hangi adımdasınız ?

:nazar:1,5. aydayım mutlulukla hastalıklı arası..
ama olsun canları sağolsun bebişlerin;) Allah sağlıkla kucakalara almayı nasip etsin inşallah ;):nazar:

Son düzenleme:
merhaba bende 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım şuan 2. ayımdayım bulantım felan yok ama iştahsızlık var hiçbişi istemiyor canım göğüslerime dokunamıyorum ama olsun 15 yıl sonra gelen mucizem rabbim salıkla kucağımıza almayı nasip etsin:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Duygusal dan sabırlı ya geçmek üzereyim:) 25+6 dayım rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inş.

merhaba bende 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım şuan 2. ayımdayım bulantım felan yok ama iştahsızlık var hiçbişi istemiyor canım göğüslerime dokunamıyorum ama olsun 15 yıl sonra gelen mucizem rabbim salıkla kucağımıza almayı nasip etsin:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Rabbim bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip eder inşaallah..

bende 15+5 göz alıcı durumdayım ki hiç öyle hissetmiyom:))

Son düzenleme:
bende huysuzluk safhasındayım bazen bende rahatsız oluyorum çevremdekilete en başta eşime sabır versin:)

hastalıklı! beni açıklıyor evet :9: sürekli şuram ağrıyor buram ağrıyor galiba hastalanıyorum vs vs :37:

Son haftamdayim. Surekli yatay konumda vakit geciriyorum. Bel+ boyun agrilarima birde dis agrisi eklendi. Kendi basima oturup kalkamiyorum. Ama bebegimi kucagima alacagim ani ozlemle bekliyorum. Ve bu herseye deger...

Back
X