Adım adım hamilelik Siz hangi adımdasınız ?

8. ay'a girdik şişmiş oluyorum sanırım ama fiziksel olarak çok şişmedim 5 kilo aldım sadece maşallah diyeyim :nazar:

bende duygusaldan sabırlıya geçmek üzereyim ama bu gidişle hep duygusal kalacakmışım gibi:( 25+2

Ben süper dengesiz bir haldeyim.Ağlarken gülebilen gülerken ağlayabilen bir durum..
Görselde de 25.hafta olmasına rağmen 15 kg aldım:))

ben de duygusaldan sabırlıya geçmek üzereyim ama hala çooook duygusalım.bu hormonlar beni çok değiştirdi.gözyaşım hemen oracıkta bekliyor.dokunsalar ağlayacağım.:25:

:) şişmişşş :) ilk hamşleliğime göre çok şişmedim ama genede millete göre şiştim 56 kiloydum hamilelikten önce şimdi 70 kiloyum :( ama napiimm yaaa olsun bebeğim sağlıklı olsundakilo bu veriliyor.

bende çok mutluyum dört senedir bu ayda beş sene olacak bekliyorum 6.5 haftalık bebişim ama bişey soracam çarşama-ba doktora gidecez acaba belli olurmu kalp atışları kese görünürmü sabırsızlanıyorum hayırlısı bakalım inşLLh oluşmuştur

7. ayımdayım ama hıcte sabırlı deılım dayanamıorm artıkkkkk gelsınnnn son 2 ay gozumde buyuooooo :(((

bende bugün öğrendim ama iki haftadır uyku ve açlıkla geziyordum bebiş varmış haberim yokkk bugün yerde dğildim valla sürpriz yaptı bize :10:

Back
X