Adım atmak mı beklemek mi??

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
Kızlar belki anlattığım yaşıma göre çok çocukça gelecek ama içim kıpır kıpır ne yapayım :))

24 yaşındayım çalışıyorum, çalıştığım yerde bi çocuk vardı beni gördüğü yerde konuşur ederdi ki ben çekingendim genelde merhaba der geçerdim :) geçenlerde bunu başka bi yerde görevlendirdiler artık arada bir çalıştığımız yere gelicek sadece. Çıkışını yaptığın gün görevlendirdiği yere giderken ben de işten çıkıyodum o sırada öyle karşılaştık ben yine sadece merhaba deyip geçiyodum ki beni lafa tuttu. Ayak üstü muhabbet ettik. O gün hoşuma gitmeye başladı. İş yerimizin WhatsApp grubu vardı bi kaç gün sonra ordan numarasını alıp mesaj attım merhaba nasılsın yeni yerin nasıl falan diye. Güzelce sohbet etti hatta gece bu gecenin şarkısı olsun o zaman diye kendi söylediği bi şarkının videosunu attı. İki gün sonra nasıl gidiyor diye kendisi mesaj attı yine konuştuk. Ama mesajlaşırken şöyle bi durum var benle güzel güzel konuşuyo uzun da yazıyo falan ama bazen bi süre girmiyo sonra girdiğinde sadece bi gülücük koyuyo sadece, ben de o ifadenin üstüne bişey yazmıyorum ve sohbet orda kapanıyo. 3 gün önce buna yine ben mesaj attım konuştuk. Beni tanımaya yönelik şeyler sordu neler yapmak istediğimi falan sordu yapmak istediğim şeyler çok hoşuna gidince ciddi misin süper falan dedi ve hemen arkasından ilişkiler hakkında neler düşünüyosun hayatında biri var mı ya da üniversitede var mıydı diye sordu. Bunu sorunca çok şaşırdım. Anlattım, o da eski ilişkisiyle ilgili bi kaç şey anlattı. Bunun ertesi günü benim faceime girmiş eskilerden fotoğraflarımı beğenmiş. Konuşurken en son yine 2 saat falan girmedi sonra girince bi gülücük koymuştu sadece o yüzden sohbete devam etmemiştim. Kaç gündür belki mesaj atar diye bekliyorum. Atmıyo bi türlü. Benden hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu anlayamadım. O mesaj atmadan sürekli de ben atıp durmasam diyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Sizce nasıl davranayım, biraz daha adım atayım mı yoksa ondan mı bişeyler bekleyeyim

Bence kesinlikle sen birşey yazma. Sevgilisi var mı yok mu o bile muamma. İlk yaza taraf o olsun. Bana biraz tutarsız biri gibi geldi.

Bana hayatında biri var mı diye sorduğunda o da benim de şu an yok kimse demişti.

hep sen yazmışsın zaten bu kadar istekli davranma bırak gelmek isteyen zaten gelecektir sen bir ışık yaktın :)

Şu yorumlar saçma uzun bir zamandan sonra girip sana gulucuk koyması dahi gösteriyor ki hoşlanıyor.ama bu hoşlanır senin onun yazmam gerektigin anlamına gelmez biraz bekle gelecektir o

Şu yorumlar saçma uzun bir zamandan sonra girip sana gulucuk koyması dahi gösteriyor ki hoşlanıyor.ama bu hoşlanır senin onun yazmam gerektigin anlamına gelmez biraz bekle gelecektir o

Pardon da neye dayanarak yorumlar saçma diyorsunuz ? Yorum yapacaksanız yapın milletin yorumunun saçma olup olmaması sizi ilgilendirmez :ukala:

bence sadece senin ilgin onun hoşuna gitmiş ,hoşlansa hep görüşmek isterdi bu anladığım kadarıyla boş kalıp canı sıkıldığında sana ulaşıyor,sen adım atıcağın kadar atmışsın artık bekle bişeyler olmasını istyiorsa o gelsin yoksa bi ilişkiye başlaanız bile hep kafana kakar,sen istedin sen koştun peşimden diye

bence sadece senin ilgin onun hoşuna gitmiş ,hoşlansa hep görüşmek isterdi bu anladığım kadarıyla boş kalıp canı sıkıldığında sana ulaşıyor,sen adım atıcağın kadar atmışsın artık bekle bişeyler olmasını istyiorsa o gelsin yoksa bi ilişkiye başlaanız bile hep kafana kakar,sen istedin sen koştun peşimden diye

Şu an bende de öyle bi algı oluştu malesef. Geçen gün mesajlaştık yine biraz, en son gece 12ye doğru yine bi mesaja sadece bi gülücükle karşılık verdiği için mesaj yazmadım daha. Sonra gece 3 buçukta bana tatlı rüyalar diye mesaj yazdı onu görünce çok teşekkür ederim sen de en güzel rüyaları gör yazıp uyudum. Sabah baktım ki ben yazdıktan 2 dk sonra mesaj atmış o da, kimi görücem o zaman bakalım yazmış. Aynı gün yine öğleden sonra nabersin diye mesaj attı konuştuk o gün nöbetteydi. Gece ben de nöbet nasıl gidiyo diye mesaj attım güzel, senin nasıl gidiyo dedi bıraktı. Ben de iyi diyelim iyi olsun diye mesaj attım ondan sonra daha hiç bişey yazmadı. Ama bu arada benim mesajımı görüp cevap vermediği zaman da girmiş instagramda 5 6 fotoğrafımı birden beğenmiş. Sanırsın oyun oynuyo benle, ben de sıkıldım artık

O yazarsa tekrar cevap verme. Bakalım peşine düşecek mi yoksa cevap vermediğinde sırf can sıkıntısı giderme aracı olarak gördüğü senden vaz mı geçecek..

Adam 1 adım atsa sen 10 atmışsın ilgini anlamış zaten daha da egosunu şişirme

Cepte olduğunu gosterme ama asla ilişkiniz olamaz gibi de yapma sen pas vermişssin erkekler avcıdır seni istiyorsa takılacak peşine istemiyorsa kısmet değilmiş de sakın ikinci bir adım atma ilk sen mesaj atmışsın zaten burada kal. Kısmet

Kendini göstermişsin yeterince beklemelisin artık sana ilgisi olduğunuda kelime oyunlarıyla anlarsın zarfla bakalım

Bence zaten ilk mesajı atarak ilk adimi atmissin. Bundan sonra beklemen gerekiyor o senden gerçekten hoşlanıyorsa ve ilişki düşünüyorsa adim atacaktir

Fanaa92 hesabını şifremi unuttuğum için açıp ordan yazmıştım şimdi şifremi bulabildiğim için asıl hesabımdan yazıyorum.

Cuma günü buluşup bi kitap söyleşisine gittik, söyleşiden önce birlikte yemek yedik. Bana karşı çok nazikti, çok hoş sohbet etti, yan yana otururken bile konuşurken hep bana bakarak konuşuyodu, yürüyen merdivenlerde inip çıkarken önde durup arkasına dönüp bana bakıp sohbet ederek indi merdivenlerden. Ben onunla ilk tanıştığımız günü tam hatırlamıyodum o hatırladı, bana da sen hatırlamazsın tabi gibisinden ufak bi trip attı :) söyleşi akşam 10a doğru bitti eve giderken Yenikapı ya kadar birlikte gittik o Fatihte oturuyo ben Bahçelievler de. Beni eve bırakmayı teklif etti bayaa da ısrar etti ama ertesi sabah 24 saatlik bi nöbeti olduğu için ben gelmesini istemedim, bak otobüsten indiğin yer karanlık falan mı rahat gidebilecek misin falan diye de sordu bu kadar düşünceli olması çok hoşuma gitti. Mesajlaşırken hala böyle sadece ifade koymakla yetinip beni sinir ediyo, fazla mesajlaşmıyo. Ama yüz yüzeyken hiç öyle değil. Yüz yüzeyken sanırım o da benden hoşlanıyo diye hissettim, ama mesajlaşırken farklı, belki de fazla mesajlaşmayı sevmiyodur. O yüzden onu mesajlarına göre değil yüz yüze görüştüğümüz haliyle değerlendiricem :))

Fanaa92 hesabını şifremi unuttuğum için açıp ordan yazmıştım şimdi şifremi bulabildiğim için asıl hesabımdan yazıyorum.

Cuma günü buluşup bi kitap söyleşisine gittik, söyleşiden önce birlikte yemek yedik. Bana karşı çok nazikti, çok hoş sohbet etti, yan yana otururken bile konuşurken hep bana bakarak konuşuyodu, yürüyen merdivenlerde inip çıkarken önde durup arkasına dönüp bana bakıp sohbet ederek indi merdivenlerden. Ben onunla ilk tanıştığımız günü tam hatırlamıyodum o hatırladı, bana da sen hatırlamazsın tabi gibisinden ufak bi trip attı :) söyleşi akşam 10a doğru bitti eve giderken Yenikapı ya kadar birlikte gittik o Fatihte oturuyo ben Bahçelievler de. Beni eve bırakmayı teklif etti bayaa da ısrar etti ama ertesi sabah 24 saatlik bi nöbeti olduğu için ben gelmesini istemedim, bak otobüsten indiğin yer karanlık falan mı rahat gidebilecek misin falan diye de sordu bu kadar düşünceli olması çok hoşuma gitti. Mesajlaşırken hala böyle sadece ifade koymakla yetinip beni sinir ediyo, fazla mesajlaşmıyo. Ama yüz yüzeyken hiç öyle değil. Yüz yüzeyken sanırım o da benden hoşlanıyo diye hissettim, ama mesajlaşırken farklı, belki de fazla mesajlaşmayı sevmiyodur. O yüzden onu mesajlarına göre değil yüz yüze görüştüğümüz haliyle değerlendiricem :))
Sevindim bu sekilde heyecanli mutlu olmana umarim güzel bir birliktelik yasarsin :KK50:

Sevindim bu sekilde heyecanli mutlu olmana umarim güzel bir birliktelik yasarsin :KK50:

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ben hala ne olucağımız konusunda emin değilim :)) dediğim gibi yüz yüze çok iyi, buluştuktan 2 gün sonra mesajlaştık bi, ben daha önce senin nasıl biri olduğunu çözemiyorum falan demiştim, yavaş yavaş çözüyorum dedim ona mesajlaşırken. Anlat o zaman dedi, yüz yüze mi anlatsam mesajla mı anlatsam ondan emin diilim yazdım yüz yüze dedi hemen, ya da telefonla istersen arıym seni falan dedi ben telefonla konuşmayı pek sevmiyorum dedim. O günden beri kaç gündür hiç konuşmadık daha, sosyal medyada ne paylaşım yapsam beğeniyo hatta bana ordan yorum yapıyo ama kesinlikle bana mesaj atmıyor

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ben hala ne olucağımız konusunda emin değilim :)) dediğim gibi yüz yüze çok iyi, buluştuktan 2 gün sonra mesajlaştık bi, ben daha önce senin nasıl biri olduğunu çözemiyorum falan demiştim, yavaş yavaş çözüyorum dedim ona mesajlaşırken. Anlat o zaman dedi, yüz yüze mi anlatsam mesajla mı anlatsam ondan emin diilim yazdım yüz yüze dedi hemen, ya da telefonla istersen arıym seni falan dedi ben telefonla konuşmayı pek sevmiyorum dedim. O günden beri kaç gündür hiç konuşmadık daha, sosyal medyada ne paylaşım yapsam beğeniyo hatta bana ordan yorum yapıyo ama kesinlikle bana mesaj atmıyor
Bende sizin ne olucaginizla ilgili pek emin degilim :)) bana kalirsa gizemli bir tip ben sklırım belli belirsiz iliskilerden sen onu yuz yuze ki haliyle degerlendireceginden söz etmistin sana tavsiyem kendini kaptirmadan anın tadini cikarman. Sonu hayal kirikligi olmasin bide

Bende sizin ne olucaginizla ilgili pek emin degilim :)) bana kalirsa gizemli bir tip ben sklırım belli belirsiz iliskilerden sen onu yuz yuze ki haliyle degerlendireceginden söz etmistin sana tavsiyem kendini kaptirmadan anın tadini cikarman. Sonu hayal kirikligi olmasin bide

Son durumu bildireyim :)) cumartesi günü birlikte Belgrad a gittik, üstelik 24 saatlik bi nöbetten çıkıp evde sadece biraz dinlenip geldi orda 12 km yürüdü benle :) güzel bi orman yürüyüşü yaptık, Sohbet ettik. Konuşurken benim en çok dikkatimi çeken ben konuşurken mimiklerime falan çok dikkat etmesiydi, benim yaparken farkında olmadığım mimiklere dikkat etti ve onları taklit eder gibi yaptı, niye dalga geçiyosun benle diye gülerek sorduğumda dalga geçmiyorum hoşuma gidiyo belki falan dedi :)) zorlu yerlerden geçerken ben düşmiym diye yardım etmek için elimden falan tuttu. Çok hoş bi gezi oldu :) ama bugün instagramda yorum yaptığım bi resmine cevap verirken hojam yazmış, arkadaşlarıyla yazışırken genelde öyle yazıyo acaba ben hoşlandığım belli olmasın diye fazla mı arkadaşça davrandım yaa birazcık çaktırsam mı artık :D

Back
X