Adnan Şenses vefat etti:((

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
58.861
224.832
1.223
53
Geride bıraktığımız perşembe hastaneye kaldırılan Adnan Şenses hayatını kaybetti.

Ayaklarında şişme olduğu ve son dönemde hayli zayıflayıp 56 kiloya kadar düştüğü öğrenilen Adnan Şenses, eşi ve yeğeni tarafından Okmeydanı’ndaki Memorial Hastanesi’ne götürülmüştü. Uzun zamandır kanser tedavisi gören ünlü sanatçı son olarak perşembe günü genel sağlık durumunda bozulma ve şikayetlerin artışı sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde müşahade altına alınmıştı. Sanatçı dostlarının iyileşmesi için dua ettiği Adnan Şenses ne yazık ki hayranlarının ve arkadaşlarının dualarına yanıt veremedi ve aramızdan ayrıldı.

Adnan Şenses vefat etti- Sözcü Gazetesi

Allah'ın rahmeti ve merhameti üzerine olsun Adnan Şenses:43:

Çok şaşırdım yaa:26:
Allah rahmet eylesin. Taksiratını affetsin :50:

şimdi nasıl boş kalır kadehler:ssz:

çok sevdiğim bir sanatçıydı

Bu kanser belası kaç canı alıp götürecek daha:14:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun:50:

Bende şaşırdım, önce sosyal medya da yazılmış, aslı yoktur belki dedim ama sonra haberlerde verdiler:50:

Doğrudur o zaman :50:
Allah ailesine, sevenlerine sabır versin :50:

Çok zayıflamış. $1436692.webp

Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabırlar versin.Mekanı cennet eylesin Allah.

Allah rahmet eylesinn, mekanı cennet olsunn..
Okadar savaştı ama artık yenik düştü, seni unutmayacağız Adnan Şenses :43:

Geride bıraktığımız perşembe hastaneye kaldırılan Adnan Şenses hayatını kaybetti.

Ayaklarında şişme olduğu ve son dönemde hayli zayıflayıp 56 kiloya kadar düştüğü öğrenilen Adnan Şenses, eşi ve yeğeni tarafından Okmeydanı’ndaki Memorial Hastanesi’ne götürülmüştü. Uzun zamandır kanser tedavisi gören ünlü sanatçı son olarak perşembe günü genel sağlık durumunda bozulma ve şikayetlerin artışı sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde müşahade altına alınmıştı. Sanatçı dostlarının iyileşmesi için dua ettiği Adnan Şenses ne yazık ki hayranlarının ve arkadaşlarının dualarına yanıt veremedi ve aramızdan ayrıldı.

Adnan Şenses vefat etti- Sözcü Gazetesi

Allah'ın rahmeti ve merhameti üzerine olsun Adnan Şenses:43:

kusura bakmayin ama size burdan ulasabildim.ben su kapatilan konularimin basliklarini duzeltme yapmak istiyorum.duzelticem diye girdim konu kapatilmistir diyor duzeltsem ondan sonra kapatsaniz olmazmi cok ilgi cekiyor birde bir kac akrabam konu basligindan anlar benim oldimu lutfen izin verin duzeltim basligi yada siline biliyorsa silim lutfen

Back
X