Saç Kesim Şekilleri advance techniques lotus shields kullanan?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evet kullandım nohut kadar alıyorsun ve o kadarcık ürün bütün saçına yetiyor ve gerçekten de saçlarımın kendi bukleleri kendiliğinden şekil aldı. jöle v.s. kullanmaya gerek kalmadan şekillendi tavsiye ederim...

ben kullandım kullanıyorumda öyle reklamdaki gibi kocaman bir kutu değil nasıl güzel süslemişler içinden numunelik çıkıyor sanki ben önce avon naturals bademli olan balsamını sürüyorum onun üzerine bunu kullanıyorum yoksa 1 kullanımda bitiririm ben onu saçım kısa olmasına rağmen benim saçıma imkanı yok yetmez ben kısa saçlıyım ve kıvırcık öyle sakin falanda değil ürünleri kullanmasam bayan aslan yelesi kıvamındayım ama bu ürünlerle saçlarım kendi havasına bürünüyor düz saçtan nefret eden biriyim ayrıca jöle de normalde kullanmam çünkü sert yapıyor ben tavsiye ediyorum elektriklenmiyor ayrıca oldukça da güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…