Aerobik deneyımi olan var mı

aerobik inanılmaz iyi geliyo kilo verme konusunda ama bence bölgesel değil tüm vücut zayıflatıyor

üst bedenim çok ince belim omuzlarım gogüslerim ama bacaklarım çok fena okadar spor yapmama ragmen kılo olarak gıdıyor bacaklarda bı degısıklık yok ne yapıcagımı bılmıyorum :(

spor merkezlerine gidebilirsin orda bölgesel zayıflama sağlanıyor birebir ilgileniyorlar seninle.memnun kalırsın bence

Aerobik en etkili yöntemlerden biri. Biraz da beslenmene dikkat edersen 2-3 ay içinde istediğin sonucu elde edersin. Benim de kalçam ve bacaklarım üst bedenime göre daha toplu, bana pilatesi de tavsiye etmişlerdi. Sen hangisinde daha rahat edeceksen :)

Aerobik en etkili yöntemlerden biri. Biraz da beslenmene dikkat edersen 2-3 ay içinde istediğin sonucu elde edersin. Benim de kalçam ve bacaklarım üst bedenime göre daha toplu, bana pilatesi de tavsiye etmişlerdi. Sen hangisinde daha rahat edeceksen :)

tesekkurederım kızlar bı spor kulubune uyeyım spor yapıyorum bolgesel ama bacaklar basen de cokda degısen bısey yok ust bedenım kucuk kaldı bıraz daha kılo vermeye devam edersem ustten s bedende buyuk gelmeye baslıcakcak :) aerobık vıdeosu ızledım sankı bacaklara yonelık bır spor gbı geldı bana yada ızledıgım vıdeo oyleydı:)platesıde onerdıler ama callanetıc egzersızlerınıde cok tavsıye ettıler bı kac gundur onuj yapmaya basladım ınsallah ıse yarar :)

Back
X