Aferin..?

dishy_kartal

Afyon Kaymağı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2007
868
183
658
38
Merhaba kizlar,

biri var beni kanser ediyor yillardir... kendiliginden gelip konusmuyor... gelip muhabbet ettigi zamanlarda beni sinirlendirip delirtiyor... sinirlendigim zamanda, sil numarami, engelle beni falan diyorum artik istemedigim halde.. o öfkeyle zoraki söylüyorum.. orali bile olmuyor..

olayi kisaca anlatayim...
geçen gün, yine yazmiyor ben yazmazsam, bende artik yeter diye düsünüp, ona "numarani siliyorum.. bye" yazdim whatsapp'dan... 3-5 dk sonra gördü...
3buçuk saat sonra "aferin" yazdi kisa ve net biçimde... sonrada beni engellemis...

daha önce numarami sil dedigimde, bir konuda sinirlendirmisti yine beni, bende böyle çirkinlesmene gerek yok istersen sil numarami hatta engelle demistim... eger benim silmemi istiyorsanda söyle, ben yapmiyorsam sen yap demistim... o zaman silmedigi halde neden böyle aferin dedi ki??

burdaki aferin'i anlamadim ben...
daha önce bir çok kez bu sekilde sosyal medyalardan sile ekleye zaten suyunu çikarmistik... ama beni sinirlendirdigi zamanlarda bile silmeyen yada onun istedigi birseyi yapmadigimda silmeyen 'o' neden böyle birsey söyleme geregi hissetti ki?
hala çok iyi niyetli düsünüp bana kizip benimde sinirlenmem için öyle söyledigini düsünüyorum.. ama bi taraftanda zerre iplemedigini görüyorum, o bütün ipleri zamaninda koparmam için elinden geleni yapmisti niye bi öyle bir böyle davraniyor aklim almiyor...

Back