• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

kaçmış zaten. diğer konulartında yazmış. şiddette var.
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın..

.
dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın​

dul bir adamla imam nikahla :53: aklınız nerdeydi acabaa :20:

konu sahibi ne yaptı acaba :44:
dert oldu bu konu bana resmen
:6:

al benden de o kadar halen bosanmamıstır bence akıll akıll peşime takıllll :19:

imamlarda da suç var prensıp vıcdan sahıbı ımamlar nıkah cuzdanını gormeden veya evleneceklerıne emın olmadan imam nıkahı kıymıyor

son durumun ne aılen ne tepkı verdı nasılsın ıyımısın ben merak edıyorum senı sıteye gelınce yaz mutlaka

yemin ediyorum dün gece bu konu aklıma geldi :44: ama arkadaş hep aynısını yapıyor konu açıyor napim diye sonra teşekkürler çok yardımcı olsunuz diyor gidiyor canım :34:

yemin ediyorum dün gece bu konu aklıma geldi :44: ama arkadaş hep aynısını yapıyor konu açıyor napim diye sonra teşekkürler çok yardımcı olsunuz diyor gidiyor canım :34:

belkı bu sefer yazar ya neyse ıyı olsunda sorun değil:44:

Back
X