• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum :(

tgultekin

ÖzLedİm..
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
123
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
biraz uzun olabilir yazacaklarım ama rahatlamaya ihtiyacım var :(
Benim 1,5 yıla yakın bir ilişkim var. Geçtiğimiz mart ayında onun telefonunda bi msj buldum arkadaşının kendi tlf undan mesajlaştığını söyledi. mesajın geldiği saatte gerçekten de o arkadaşıyla birlikte olduğu için olabilir dedim konuyu kapadım. ama perşembe akşamı o kişiden yine geyik yollu bir mesaj gördüm bu kez yine o arkadaşının eski sevgilisi olduğunu söyledi. bu defa inanmadım. bağırıp çağırmak yerine susup gitmeyi tercih ettim . bu kez biraz dinlermisin herşeyi anlatacağım dedi. ve o kızla daha benimle tanışmadan çıkmak istemiş ama onun erkek arkadaşı olduğunu öğrenip vazgeçmiş.sonra biz çıkmaya başladık bu kez kız buna takmış. bundan gönderilen msj yok.. kızın tlf unu verdi ara dedi. aradım sadece arkadaşız aramızda bişey yok sevgilisi olduğunu zaetn biliyorum bi daha rahatsız etmem özür dilerim dedi kız. konu çözüldü ama ben bunu unutamıyorum kızlar.. hatasını biliyor sürekli tatlı sözler , çiçekler... ama ben eskisi gibi olamayacağımı düşünüyorum.. aslında seviyorum da ama en iyisi zamana bırakmak mı ?? lütfen yardım edin.

şimdiden teşekkürler,

peki mart ayındaki mesajlaşma nasıldı...
son olayda kendi telefonundan gönderdiği mesajları silmiş olabilir mi?

kafanı karıştırmak istemiyorum ama çok çabuk affetme derim... zamana bırak ; sürekli gündeme getirme konuyu ama hep biraz kırgın olduğunu hissetsin...

ya madem kız sevgilisi olduğunu biliyor neden hala msj atıyor ve bu mesajların içeriği de önemli...sevgili gibi mi yoksa daha mı farklı ? hani iletişim kurmaya çalışıyor gibiyse gerçekten sevgilin pek yepki vermiyor olabilir ... ama sağlam bir tepki de verebilirdi...

benim başımdan şöyle bir olay geçti ; ben de hemen hemen 1,5 yıllık iken ilişkim eski sevgiline ait eski mesajları gördüm telefonda... silmemiş sadece ... ama nerdeyse 2 yıllık mesajlar... başka bir eski sevgilisine ait mesajlar da vardı yine eskiden kalma...

ben çok çabuk affettim... ama 2 yıl sonunda ayrıldıktan 1,5 ay sonra tekrar o sevgilisiyle iletişime geçti... bunu görmek bile üzdü beni... ama erkekler böyle boşluklarında hemen el altında biri varsa ona gitmek için çok da duygusal düşünmüyorlar... o yüzden emin ol o kızla görüşmediğinden ve görüşmeyeceğinden...

gelen mesaj aynen şuydu. (Sayın abonemız telefonunuz hal hatır soracak kadar mesaj cekmıyorsa lutfen telefonunuzu pencereden asagı atınız.bız buna CEP TO YALLAH tarıfesı dıyoruz )
bu msj geldiğinde pazar günüydü ve biz birlikteydik .tlf a baktı ve off dedi. bende sormadım.

peşini tabikide bırakmayacağım kırgın olduğumu hissediyor. elimde değil sıcak davranamıyorum..

gelen mesaj aynen şuydu. (Sayın abonemız telefonunuz hal hatır soracak kadar mesaj cekmıyorsa lutfen telefonunuzu pencereden asagı atınız.bız buna CEP TO YALLAH tarıfesı dıyoruz )
bu msj geldiğinde pazar günüydü ve biz birlikteydik .tlf a baktı ve off dedi. bende sormadım.

peşini tabikide bırakmayacağım kırgın olduğumu hissediyor. elimde değil sıcak davranamıyorum..

demek ki pek pas vermemiş senin ki... iyi bu ...yerimseniben
ama yine de kesin bir çizgi koysaymış keşke... ama işte erkek istemem ; yan cebim de burda der...

neyse çok da kötü davranma ; o zaman da hakedeyim bari bu davranışları psikolojisine giriyorlar...

cep tooo yallaaahhh :)))))))) canım kusura bakma güldüğüm için.mesaj komiğime gittiii. nerden de geliyor bu insanların aklına böyle mesajlar.

bence hiiiç takma
1 mesaj belli sitem falan kızın ilgi istemesi çünkü sevglin pas vermemiş
2 aramış konuşturmuş yani bi ilişkisi olsa yapmaz bunu

sonuçta savunabilmiş arkasında durmuş kaybetmek istemiyo demekki seni

bence ona soğuk davranma sahip çık böle msjlar çeken bi kız varken hemde hafif boşluğunda kaybedersin onu çnkü erkekler bunlar belli olmazz :)

Back
X