• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affeder misiniz ?

insanın başına gelmeden anlayamaz...
ne evet diyebilirim nede hayır...
rabbim kimsenin başına vermesin..:Saruboceq:

bende hiç kin yoktur karşıki taraf bi güleryüz veya adım atsın bana hemen affederim bu huyumu hiç sevmiyorum..

annemin bana bunu yaşatmaya hakkı yok diye düşünürdüm sanırım.
anne boşan nasıl istersen öyle yaşa derdim.uzunca bir süre kesin görüşmezdim.
sonrasını bilemiyorum.....

çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın ama yine de anne annedir ne olursa olsun.
çünkü çocuk sahibi olanlar bilirler evladının ayağı taşa gelse en çok annenin canı yanar
bu yüzden ben affederdim herhalde......

Kinciyimdir bazı şeyler var ki asla affetmem
Ama görüşürmüyüm belki duruma göre görüşürüz
Yine de içim affetmez

anne aldatıı ama niye neden... bunların hepsinin cevabını isterdim. tabi ki de uzak dururdum ama heralde sırtımı dönüp gidemezdim.

benimde ailemle sorunlarim oldu..özelikle annem olacak sahiz hayatimda bana en büyük darbeyi vurdu...su anda kontagim yok...zaten defalarca ccocukluktan beri bana yapmadigi kalmamisti ama artik tahamülüm yok...kaldiramiyorum...bi ara kac yildir kontagim yoktu ayagina gittim annemdir dedim fazla sürmedi bi darbe daha yedim...Allaha havale ettim artik .....bu sefer affetmem coooook zor :umursamaz:

anne baba ya bu dılek olay annemmmmmmmmmmmmmmmmm babammmmmm asla asla aramızda kusluk su bu olamzkı affetmek nekı haaaa hatalı yanları olur olmaz degıl ama bızım yokmu sankııııııı onlara karsı

anne baba ya bu dılek olay annemmmmmmmmmmmmmmmmm babammmmmm asla asla aramızda kusluk su bu olamzkı affetmek nekı haaaa hatalı yanları olur olmaz degıl ama bızım yokmu sankııııııı onlara karsı

konu sahibi arkadas fazla aciklamamis...ama sunu anladimki her kadin cocuk dogurabiliyor ama her kadin anne olamiyor.....ben 9 ay karninda tasidi beni hatrina ne acilar yasadim annem tarafindan sürekli ezildim....sebebini sorarsan bende bilmiyorum..bana olan zit davranislari cocukluktan beri var...7-8 yasindan beri diyebilirim..ondan öncesi zaten ayri kaldik 2 seneye yakin...önceki olanlarida hatirlamiyorum zaten

Son düzenleme:
ben özellikle annemi affederdim ama ayni seyi babamda yapamazdim sanirim ....
Aci ama gercek malesef

Affetmeden önce aklımda o kişinin yarın ölmüş olduğunda üzülüp üzülmeyeceğimi düşünüyorum ne kadar kötü olsada bir daha hiç göremeyeceğinizi düşünün ve ona göre karar verin.3 günlük dünya küs durulmaz.

çok zor kötü bi durummm.:sinifsinif:
bilmem kii affedermiyim. annem affettikden sonra bende sorun yapmam gibi geliyor ama
bilemedim yaaa mafoldumben

Back
X