Affedermisin?

bence olayı büyütmüşsünüz. sonuçta sizi aldatmamış. her erkek önceden birilerini aldatmıştır. hatasından ders çıkarmış geçmişe bi çizgi çekmiş belli ki. sizi aldatmış olsaydı elbette dönmeyin derdim zira bi kere kabul etseydiniz aldatılmayı sürekli kabul eder bu diye devam ederdi.

lakin şu aşamada attığınız adımdan gei dönmekte olmaz, tükürdüğünğzü yalamak olur. ya en başından önemli değil geçmiş geçmnmişte kaldı önemli olan benimle neler yaptığın diyecektiniz fakat siz terk etme kararı verdiniz. şu saatten sonra dönerseniz de aldatılmaya zemin hazırlamış olursunz.. benden vazgeçemşyo bak der.

önünüzdeki maçlar bakın.. yaş kaç?

size eski esini aldattigini söylemeyen gizleyen erkegi affedermisiniz?

benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor
gercekten namazini kilan ve alcakgönüllü iyi bir insan izlemini veriyor
yalan atinca bile yanaklari kizarir

aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik
bir yandan mantigim bir yandan kalbim beni cekisdirip duruyorlar :KK4:

Başta güvenin sarsılırsa hep bu şüpheyle yaşarsın ve bu ilerde herşeyi etkiler. Keşke önceden dürüst olup herşeyi doğru anlatsaydı :(

bu adam kredi kartını ona buna verip durmuyor muydu?
aldatma bence huydur ve değişmez.
belkide o kart vermeler vs iyice araştırılması gereken bi konudur ne dersin?

affetmeyin.. onu aldatan sizi de aldatır. .. niye sorunlu bi evliliğe baslayasinizki..

bu adam kredi kartını ona buna verip durmuyor muydu?
aldatma bence huydur ve değişmez.
belkide o kart vermeler vs iyice araştırılması gereken bi konudur ne dersin?

arastirdim elimden geldigince..
pek birsey cikmadi
kadinla aralarindaki yazismalar sadece borc konusu
kadin her ay parayi biryere birakiyo benimkisi gidip aliyor
yüzyüze bile gelmiyorlar
zaten dostluklari kalmamis ..her ay verdigi borcu geri almak icin ugrasiyor
borc bitsin yüzlerini seytan görsün diyor

Son düzenleme:
Ben tövbe edilen gunahlarin ifşa edilmesi taraftari değilim. Dinimiz de böyle söyler zaten. Belki bu yüzden soylemedi.
Tovbe etmisse açıkçası Allahin affettigi bir günahı biz sorgulamamaliyiz. Beşer sasar derler. Bir gün Allah korusun bizler de böyle hatalara dusebiliriz ve tovbeye yonelebiliriz ya da tovbe etmeyip o hayata devam edebiliriz. Nisanliniz tovbe edip hayatını duzgunce yaşamaya calistigi surece sorun yok. Sonucta sizi aldatmamis.
Ha belki beni de aldatabilir diyebilirsiniz ama bu ihtimal bütün erkekler için vardir.
Ve bununla yasamamaliyiz diyorum.
Ama su da onemlidir ki eğer ömür boyu bunu cekebilecek ve surekli gündem yapmayacaksaniz yani hayatinizi zehire cevirmeyecekseniz affedin ama hayir ben unutmam derseniz de affetmeyin.
Insanlari hatalarindan dolayi kinamamaliyiz. Hele de tövbe ettigi hatalarindan dolayı.
Kararinizi siz vereceksiniz.

Evet haklisiniz aslinda..
Ama birde bu durumu illa benden saklamak icin annesini eski esine telefon actirip
anlasmali ayrildiklarini söylemesini istemis.. arkamdan is cevirirmis gibi hissettim kendimi bu durumda biraz

Evet haklisiniz aslinda..
Ama birde bu durumu illa benden saklamak icin annesini eski esine telefon actirip
anlasmali ayrildiklarini söylemesini istemis.. arkamdan is cevirirmis gibi hissettim kendimi bu durumda biraz

Hımm. Demekki duydugunuzda ayrilacaginizi düşünmüş ve telaşa kapilmis.
Ama kaldirabilirseniz affedin diyorum yine de. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. .

Arkadasin gunahini almak istemem ve sizi gaza getirmek istemem ama her sey bir kere ile baslar

Ne yalan söyleyeyim, ben affederdim... Sevgisine inanıyorsan eger..

Size yalan söylemesiyle eski eşini aldatması farklı olaylar. Herkes hata yapabiliyor. Eski eşini aldatması bir hataymış, sonuçlarını da yaşamış. Birini aldatması herkesi aldatacağı anlamına gelmez, hele ki yakalanıp bu yüzden boşanmışken.

Size yalan söylemesiyle apayrı. Ciddi bir konuda yalan söylemiş.

size eski esini aldattigini söylemeyen gizleyen erkegi affedermisiniz?

benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor
gercekten namazini kilan ve alcakgönüllü iyi bir insan izlemini veriyor
yalan atinca bile yanaklari kizarir

aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik
bir yandan mantigim bir yandan kalbim beni cekisdirip duruyorlar :KK4:
Ucuz kurtarmışsın :)

Eğer aldatılan sen olsaydın . Yorum yapmazdım çünkü benim düşüncem aldatma varsa ilişki bitmeli .
Ama sen bunu yaşamadıysan ve senin nişanlındaki izlenimin aldatmayı asla kabul edemeyeceğin şeklinde ise , seni kaybetmemek için yalana başvurmuş olabilir . Doğru mu hayır ama , denize düşen yılana sarılır misali davranmış diyelim . Sen sevgisinden eminsen , kişiliği , değiştiği konusunda tereddütlerin yoksa affedebilirsin . Biraz gözlemle ona göre karar var bence . Senin yalan söylediği için ayrılmandan sonra ne yaptı ? Nasıl davranıyor ?

Bence bir iliski bitiyorsa herzaman iki taradada suc vardir, evliliginde birseyler yolunda gitmemis demek. Ben olsam söz konusu etmezdim sadece yalan soyledigi cok güveninizi sarsmis. Nisanlik dönemini uzatabilirdiniz. Bahsettiginize göre aldatmak icinde olan bir insan degil ve ogleyse bile nisanliyken ortaya cikar. Hem ikinici evliligi yapananlar ilkinden cok sey ogrenmis gibi geliyor bana sanki ayni hatalari yapmiyorlar

Ben olsam affetmezdim. Yalan soyleyerek sizi de aldatmis aslinda :)

Bir kere aldatan yinr aldatir durumu burada gecerli degil bence. O ayni kisi affederse erkege açılan yoldan kaynakli oluyor.

Baska bir erkekle evlenince aldatilmayacaginin garantisi yok.

Pismansa yasadiklarindan, ders almissa bir daha yapmamasi daha yuksek bir ihtimal.

Onceden soylemeye cekinmistir, sonradan ise yalani duzeltmek kolay degil. Bu yuzden yalan tehlikeli affedilmesi zor bencr.
Hadisi serifte " kurtulus dogrudadir " buyrulmus. Ne guzel bir tavsiye. (S.a.v)
isin aldatma boyutundan bakmayin.

Cok iyi bir insan olabilir ama kaybetmemek icin bile kandirmak affedilecek bir durum degil. Bunun gercekten iyi bir telafisi olmali, sizi ikna etmeli asla yapmayacagi uzerine ,karakteride saglamsa mutlu olacaginiza eminseniz , ailesi kaliteliyse tekrar dusunebilirsiniz.

Arkaniza bakmayin ama kismet.

yorumlariniz icin tesekkür ederim

Back
X