• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affetmeli miyiim?

gookce0330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
208
4
46
Ankara
merhabalar.. benim 1,5 yıldır süren bir ilişkim var..
ilişkinin başlarında tahmin edeceginiz gibi heeerşey çok güzeldi,resmen baglanmıştı ve zamanla yaptıgı şeyleri görmemeye başlamıştım..
erkek arkadaşım gercekten çok iyidiiir amaa son zamanlardaa beni çok sıktı ve bende ona olan sözlerimi tutamadım..
odaaa benii aldattı gibi bişey.. aslında tam olarak degil.. faceden bi kaç kızla sohbet etmiş.. asılma gibi bi durum söz konusu degil.. ama sürekli birileriyle sohbet etme, tanışma isteğinden nefret ediyorum.. oda bunu bilee bileee beni hiç tınlamadan güzel sohbetlerine heep devam etmiş..
erkek arkadaşım kıbrısta okuyo.. bense türkiyedeyim.. onun yanına gelebilmek için tercihlerimin hepsini kıbrıs yaptım amaa.. ailem kazandığım bölümü istemediler ve 1 yıl daha evdeyimm.. sonuç olarakta seneyede kıbrısa gidebilirmiyim onu bile bilmiyorum.. bu gidişlede türkiyede biyerde okuyacagım..
erkek arkadaşım aslında gercekteeen çok iyidirr.. amaaa bazı yaptıgı şeyleri kabullenemiyorum artık..
yaklaşık 1 aydır aramız çok kötüü, onunla konusmuyorum,telefonlarını açmıyorum amaa o hiç pes etmedi..
istemiyorum amaa bi yandanda yaşanan bi çok şeyide birden çöpe atamıyorum..
devam edersem, onunla ilgilenmekten derslerime bakamamaktan korkuyorum aslında.. çünküüü her akşam konusmak isticek msn den hemde saatlerce..
bu sene kazanmam lazıım artık.. bu 2. yılııımm :14: amaaa onunla birlikteykendee yürütebilcegimden emin degilim..
hiiç parası yokken, bana kredi kartından tek taş bile aldı..
hadda sürekli türkiyeye gelebilmek için, hem çalıştı hem okudu.. bana bişeyler alabilmek için paralar biriktirdii..
amaaa bazende çok kaba olduu.. bana kızıp sinirlendiğinde küfür bile ettii.. bunu yediremiyorumm..
napmalıyımm gercekten bilmiyorummm.. iyi ve kötü şeyler o kadar çok çakışıyokiii karar veremiyorummmmm :14:
lütfen bana yardımcı olun.. sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..

Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, kafan oldukça karışık bu da anlaşılıyor... Ama bence sakin kafayla düşünüp karar vermelisin cnm
ilişkinizi neler yaşadığınızı en iyi sen bilirsin sonuçta, biraz bahsetmişsin ama tabi şunu yap bunu yap demek doğru olmaz bence şu aşamada..
:44:
sen bence gerçekten seviyor musun bunu düşün yani onsuz yapabilecek misin? sonradan pişman olmamak için bence ilk önce buna karar ver :34:
eğer onsuz da yapabilirim sanırım diyorsan ve bazı hareketleri gerçekten katlanılmazsa ve derslerini de etkiliyorsa ayrılman mantıklı olacaktır.
Ama onu seviyorum, onsuz yapabileceğimi sanmıyorum ayrılırsam çok üzülürüm diyorsan da hani erkek arkadaşınla konuşarak sana biraz daha anlayış göstermesini
isteyebilirsin, sıkı bir çalışma temposu içinde olacağını ve onun desteğine ihtiyacın olduğunu bunu onun yanına gidebilmek için yaptığını hatırlatırsan eminim
anlayış gösterecektir. :34:

umarım senin için en hayırlı olan kararı verirsin ve umarım yardımcı olabilmişimdir :3:

tesekkür ederim ilgilendiğin için..
acıkcası ben şu konuda kararsızım.. artık eskisi gibi seviyor muyum??? sevgim hepsine katlanabilir mii?? yoksa bu sadece alışkanlık mıı bilmiyorum..
üüff yaaa nerden girdikii hayatımaaa :59:

aranızda gecenleri en iyi sen bilebilrsin tabi yazdıklarına göre okuluna odaklanman daha mantıktı biliorum söyledıgım zor kafan karısıkken ne kadar adapte olabırsın bilmiyorum ama zaten araya mesafelerde girmiş yani seni üzmek istemem ama araya mesafeler girdiğinde malesef sağlıklı bir ilişki olmuyor

bideee ben artık beni kısıtlamasına dayanamıyorum sanırım..
eskiden çok modern birisi gibi görünüyorduu amaaa bi zaman sonraa dışarı çıkmamdan,mini etek giymemden,gezmemden,tozmamdan rahatsız oldugunu falan söledi.. sanırım ayrılmak en mantıklısı.. :43:

hayatında biri varken başka kızlarla tanışıp sohbet etmeye bukadar meraklı olan, sinirlendiğinde sevdiği(!) kıza küfür edebilen erkekten hayır gelmez :82:

ki siz daha sevgilisiniz, canım cicim dönemlerin en başındasınız, evlenince elde etmiş olmanın ( evet malesef bazı erkekler evliliği tamamen elde etme olarak görüyor) verdiği rahatlıkla daha farklı davranabilir diye düşünüyorum..

karar sizin, hakkınızda hayırlısı...

hayatında biri varken başka kızlarla tanışıp sohbet etmeye bukadar meraklı olan, sinirlendiğinde sevdiği(!) kıza küfür edebilen erkekten hayır gelmez :82:

ki siz daha sevgilisiniz, canım cicim dönemlerin en başındasınız, evlenince elde etmiş olmanın ( evet malesef bazı erkekler evliliği tamamen elde etme olarak görüyor) verdiği rahatlıkla daha farklı davranabilir diye düşünüyorum..

karar sizin, hakkınızda hayırlısı...

bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.. ama yaptığı öyle şeyler varkiiii beni düşündürüyo.. çok çelişkide kalıyorum..
mesela ailem kıbrıstaki okulu kazandığımda,bölümü begenmedikleri için göndermediler.. amaaa erkek arkadaşım yanına gelmemi o kadaaar çok istiyodukii, annenler seni burda okutmasalar bile been burda çalışırım,okul masraflarını herşeyini ben öderim dedi.. az degilkiii 13 milyar okul.. öğrenci haliyle böyle bi sorumluluk alabiliyo bide bunun yanında başkaa masraflarda olucak tabikii amaa o bu yükü almayı kabullendi.. haddaa yanına gelmem için bana yalvardı,agladıı.. amaa böle bişey yapmam demek ailemi silmem demek vee ben bunu göze alamadığım için gitmedim..
yaani çok zıt şeyler yapıyo ve beni gercekten çok düşündürüyoo.. :25:

Back
X