iyiyim canim benim, sorma ben de gittim dra ve coookkk memnun kaldim

Drum türk zaten hem de bizim oralardan ic anadoludan yani

Alman dr gibi hic bi sorunun yok bekle diye geri yollamadi.. Ilaclarimi yazdi verdi, aldim bugün.. Bir ay dogum kontrol hapi kullancam, pesine klomene baslicaz. Bir de merfißormin verdi, sonuctanm emnunum ve umutluyum
Yegenimizin de keyfinin yerinde olmasina cok sevindim.. Bak canim saglikli hamilelik geciyorsun, hic bozma keyfini baskalarinin yüzünden, unutma sen ne kadar sakin olursan, bebegin de dünyaya geldiginde sakin bi bebek olur.. Hamilelik süresince yasadiklarin, psikolojik durumun bebeginin sakin mi yoksa huysuz mu olacagini etkiliyor ona göre
Evet yaa burda konusunca gercekten gidip esime takilmiyorum, ama tabiki onun da kendini toparlamasi lazim.. Bu arada ben cok iyiyim

Allahima binlerce kez sükürler olsun.. Neden biliyor musun?? Kaynanamlara gitmiyorum da basim agrimiyor

3 haftada iki kere gördüm.. Esim tabiki gitti bikac kez kardesiyle isi oldugu icin ama ben gitmedim, allahtan esim arada laf getirip götürmez.. En azindan benim basimi agritcak seyleri getirmez

Eminim sormuslardir, tatile gidip geldikten sonra karin bizden uzaklasti felan demislerdir ama sükür benimki bir sey demedi.. Bugün de kaynanamin yanina gittik calsitigi yere, hiiiiiiiiicc tavir koymus da sogukmus gibi davranmadim, hic bir sey olmamis gibi davrandim, bundan sonra böyle de yapcam.. Ne kasini alir sacini basini boyarim ne de kayinbabamin saclarini ksererim bana ne

Bitti artik onlar.. Bundan sonra kararlarimin arkasindayim..