• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affettim, yine aldatıldım

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Aynı konuyu burayada açmaka istedim bana ne kadar çok yardım ederseniz o kadar iyi olcağım.
Merhaba kızlar, çok dertliyim hemde çok… Nişanlım beni yine aldattı. Tabi sanal alemde. 5 yıllık nişanlıyım ve bu 4 yılın 2 yılında beni sanal âlemde aldattı. İlk aldatmasını yakalamıştım iş yerindeki kızların arkadaşlarına mesaj atmış.’ Gel çay içelim, yavrum taş gibisin falan filan… Bir kıza da nosunu veriyor müsait sen ara diye. O zamanlar bunun maillerini kontrol ederken yakalamıştım onunla konuştum fakat yalanladı ben yazmadım, benim adıma yazılmış gibi aslı astarı olmayan sözler söyledi. Çok sevdiğimden ve ilk olduğundan ona inanmış gibi yaparak affetmiştim. Sonra aynı yıl içinde Sex sitesindeki bazı bayanlara da güzelsiniz diye mesaj atmış. Onu da yalanladı ona da göz yumdum meğer ne aptalmışım.
Ve 2009 ağustos yılında farklı isimden face hesabı açmış orda onlarca kıza güzelsin gibi iltifatlar yapmış tabi ki karşılık yok kızlardan. Bu yazmalar bir ay sürüyor çünkü eylülden işten çıkarılıyor. O günden bugune kadar o hesaba girmemiş çünkü işsizlik derken, başka iş derken ve evde de pc olmayışından dolayı girmemiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ardan 1 yıl geçtikten sonra. Tabiki başımdan kaynar sular döküldü. Haketmedim ben bunu. Benim gözüm ondan başkasını görmemişken bana bu yapılır mı?
Lütfen kızlar bana yardım edin. Tam 3 kere sanal da aldatıldım. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Beni du durumdan kurtarın. Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.

Terk etmek en doğrusuysa terkedin o zaman.
Doğrusunu biliyormuşsunuz işte.
Yok ben katlanırım, ilerde sanalda değilde gerçekte de aldatırsa katlanırım diyorsanız,
diyecek birşey yok.
Nişanlıyken görmüşsünüz bütün gerçekleri ,şanslısınız, ya evli olsaydınız.
Ama hala neyi düşünüyorsunuz.
Umarım seviyorum demezsiniz.
Yol yakınken kurtarın kendinizi.
Daha nice konularını görmeyiz inş burada.

Bir insanın karakteri ne ise değiştiremezsin..Onunda karakteri bu.
Bu yönde zaafı var bu ne ilk nede son olacak...
Doğrusunu biliyorsun ama yapamıyorum diyorsanda göz göre göre susup katlanacaksın.
Seçim senin bişey diyemeyiz ya ayrılacaksın yada dediğim gibi görsemde susarım çekerim le hayat geçireceksin.
Haa ben olsam daha ilk yaptığında anında ilişkimi bitirirdim...
Bir daha yapmayacağını bile bilsemde ömür geçiremem ben aklımdan silemem...
Yazık etme kendine bir ömrü bu şekilde geçiremezsin

Son düzenleme:
Terk etmek en doğrusuysa terkedin o zaman.
Doğrusunu biliyormuşsunuz işte.
Yok ben katlanırım, ilerde sanalda değilde gerçekte de aldatırsa katlanırım diyorsanız,
diyecek birşey yok.
Nişanlıyken görmüşsünüz bütün gerçekleri ,şanslısınız, ya evli olsaydınız.
Ama hala neyi düşünüyorsunuz.
Umarım seviyorum demezsiniz.
Yol yakınken kurtarın kendinizi.
Daha nice konularını görmeyiz inş burada.

evet doğrusunu biliyorum ama niçin hala susuyorum onu bilemiyorum.Evet seviyorum demiyorum sanaırım bağlılık benim ki . Evet dedğiniz gibi şanslıyım.Henüz evlenmedim.

Bir insanın karakteri ne ise değiştiremezsin..Onunda karakteri bu.
Bu yönde zaafı var bu ne ilk nede son olacak...
Doğrusunu biliyorsun ama yapamıyorum diyorsanda göz göre göre susup katlanacaksın.
Seçim senin bişey diyemeyiz ya ayrılacaksın yada dediğim gibi görsemde susarım çekerim le hayat geçireceksin.
Haa ben olsam daha ilk yaptığında anında ilişkimi bitirirdim...
Bir daha yapmayacağını bile bilsemde ömür geçiremem ben aklımdan silemem...
Yazık etme kendine bir ömrü bu şekilde geçiremezsin

gerçekten pişman olmuş olsaydı 2-3 yapmazdı.Artık güvenim kalmadı ona. Kuşku içindeyim.Bunu yapan bana,kesin cinsellde aldatmıştır.Bulunmaz hint kumaşı değil ki öyle demi*

nişanlınızın karakteri böyle bunu kabullenin ve ayrılın ondan.şimdi ayrılmazsan ilerde evlendiğinde çok daha büyük acı yaşarsın.yazık etme kendıne.onunla geçirdiğin zamana yazık
böyle bir adamı hala seviyor olamazsınız herhalde
siz nasıl olsa affedersiniz diye o devam etcek buna
karar sizin

nişanlınızın karakteri böyle bunu kabullenin ve ayrılın ondan.şimdi ayrılmazsan ilerde evlendiğinde çok daha büyük acı yaşarsın.yazık etme kendıne.onunla geçirdiğin zamana yazık
böyle bir adamı hala seviyor olamazsınız herhalde
siz nasıl olsa affedersiniz diye o devam etcek buna
karar sizin

nasılsa o benim cebimde o beni bırakmaz düşüncesi hakimdi hep pnda farkındaydım bunun.Onu hep el üsütünde tuttum.o yüzden tepeme çıktı.Şimdiye kadar onca sene onu sevmiyorum hiç dememdi.Çünkü böyle bişey kalbimde yokken nasıl söylerdim ki...
Ama şimdi şuan diyebiliyorum.Onu sevmiyorum.sevmiyorum.sevmiyorum.Kahretsin ya ,yazık etti bize ya , yazık...

yazık etme kendine, evli değilsin bir şey değilsin neden ayrılamıyorsun..üstüne üstlük bu belli kii alışkanlık haline gelmiş. ömür boyu bu paranoyayı taşıyacak mısın..acaba yaptı mı yapacak mı yapıyor mu..
inan değmezzzz

sex sitelerine üye olan bir erkekkötükedihüso
sizi defalarca aldatmis birisi
zaten o sitelere üye oluyorsa mutlaka amacinada variyodur
ayrilin daha niye soruyosunuzki yapilmasi gereken bu bence

çünkü bu kadar yılı bir anda bitirmek istemedim.Ve sizlerden destek alıp güçlenmek istedim.Şuan o kadar zayıfım ki.Onun karşına çıktığımda konuşmak için güçlü olmalıyım.Onu ezmeliyim.Şuan aldatımanın üzüntüsünü yaşıyorum.Onunla konuşurken hiç üzülmemeliyim.Dİmdik olmalıyım.

gerçekten pişman olmuş olsaydı 2-3 yapmazdı.Artık güvenim kalmadı ona. Kuşku içindeyim.Bunu yapan bana,kesin cinsellde aldatmıştır.Bulunmaz hint kumaşı değil ki öyle demi*

Canım pişman olsaydıyı geç ...
Bir kere yapmışmı yapmış..
Seni sevgisini düşünmemiş bunun biri ikisi yok.
Bak yazık ediyorsun kendine böyle düşüne düşüne kendine edersin.
Sen değil o seni kaybetti

yazık etme kendine, evli değilsin bir şey değilsin neden ayrılamıyorsun..üstüne üstlük bu belli kii alışkanlık haline gelmiş. ömür boyu bu paranoyayı taşıyacak mısın..acaba yaptı mı yapacak mı yapıyor mu..
inan değmezzzz

Böyle sapık ruhlu biri sana sadık olmaz.Evliliğin o kadar zor günleri varki ayağın bi kaysa aldatıldın.Sen şuan alışkanlık içindesin .Ona harcadığın vakte yazık ayrıl

çünkü bu kadar yılı bir anda bitirmek istemedim.Ve sizlerden destek alıp güçlenmek istedim.Şuan o kadar zayıfım ki.Onun karşına çıktığımda konuşmak için güçlü olmalıyım.Onu ezmeliyim.Şuan aldatımanın üzüntüsünü yaşıyorum.Onunla konuşurken hiç üzülmemeliyim.Dİmdik olmalıyım.
Ne kadar zor bişey yaşadığın anlamaya çalışıyorum ... eyvahedigeldismile
Onu ezmek istiyorsan direk artık ondan tiksindiğini ve bitirdiğini söylemen gerekiyor...
Eğer ezilmek istiyorsan da konuşup konuşup affetmen

evet onu ezmek istiyorum.herkes ona söylerdi sen çok şanslısın onu kzızın kıymeti bil derlerdi ama onun umrunda değilmişim meğer.affetmeyeceğim onu.Bana o kadar çok yarıdmıcı oluyorsunuz ki sanki şuan terapi almış gibiyim.İnşallah sizler bu duruma düşmezsiniz.

canım herşeye rağmen seviyorum deme sakın .inan canını başka sefere belkide evlenince daha çok yakar huylu huyundan vazgeçmez ....başka birini bul arayış içince ol sende..

canım herşeye rağmen seviyorum deme sakın .inan canını başka sefere belkide evlenince daha çok yakar huylu huyundan vazgeçmez ....başka birini bul arayış içince ol sende..

onu seviyorum demiyorum çünkü artık sevmiyorum.Seviyorum demek kendimi kandırmaktan başka bişeye yaramaz.Keşke adam gibi adam olsaydı.bunca yılıln değerini bilseydi.

Back
X