• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affettim, yine aldatıldım

bak arkadaşım o adamla sakın evlenme...daha nişanlıyken seni aldatan adamdan ne beklersinki...Uzun süredir nişanlısın ...iyi kötü günleriniz geçmiştir mutlaka ama lütfen duygusal düşünüp hayatını karartma..

bak arkadaşım o adamla sakın evlenme...daha nişanlıyken seni aldatan adamdan ne beklersinki...Uzun süredir nişanlısın ...iyi kötü günleriniz geçmiştir mutlaka ama lütfen duygusal düşünüp hayatını karartma..

Nişanlıyken adam omayan erkek evlenince nasıl adam olsun öyle değil mi.evet duygusallğı kenara atmak için bekliyorum.Onca yıla herşeyi sığdırdık.Zor kavuştuk birbirimize.ama neye yarar.yıllar aşkımızı eskittikten sonra.Niye hep böyle oluyor.Niye hep aynı kalmıyor sevdalar.Duygusallığım yendiğim ana konuşucam onunla,şuan şokda olduğum için cesaretim yok.sizlerin yardımızın ve zaman bana cesaret verecek.İşte o gün geldiğinde herşey çok kolay olacak.Çok kolay ona seni sevmiyorum diyebilicem.Onca sene o kelimeyi ağzıma hiç almamışken.

çok şanslısın bu adamın yüzünü nişanlıyken gördün
evli olup çocukların da olsaydı daha kötü olurdu
karşına çok güzel insanlar çıkacakyerimseniben bu ilişkinde yaptığın hataları yapma

biri seni bir defa aldatmışsa bu onun suçudur ama 2. defa aldattıysa bu senin suçun...affetmeyecektin huylu huyundan vazgeçmez...hataların affı ne kadar çabuk olursa hatanın tekrarlanması da o kadar kolay ve çbk gerçekleşir...

çok şanslısın bu adamın yüzünü nişanlıyken gördün
evli olup çocukların da olsaydı daha kötü olurdu
karşına çok güzel insanlar çıkacakyerimseniben bu ilişkinde yaptığın hataları yapma

dediğiniz gibi şanslıyım.Bir kere değil tam 3 kere gördüm.Demmeki bu bana bir işaret.Bu kadar zaman evli olmamamız bile bir işaret.ilişkimde her konuda ders aldığım çok şey oldu.umarım herşeyin hayırlı hepimiz için iyi olur.

ayrıl kurtul canım iki gün ağlar üzülürsün belki ama hepsi geçer unutulur inan
hatta hiç üzülme sevin böylesinden kurtulduğunaboshayallersmile
evlensen daha büyük acılar çekerdin şimdi yolun başında sayılırsın
ayrıl hayatına yeniden yön ver

biri seni bir defa aldatmışsa bu onun suçudur ama 2. defa aldattıysa bu senin suçun...affetmeyecektin huylu huyundan vazgeçmez...hataların affı ne kadar çabuk olursa hatanın tekrarlanması da o kadar kolay ve çbk gerçekleşir...

çok haklısın canım.Ben hatalıyım affetmeyecektim.İlk bil eolsa sevsem bile afettmeyecektim.Bunun gib adama yıllarımı vermiş olmazdım.Artık affetmek yok.İpini çekmek var.

ayrıl kurtul canım iki gün ağlar üzülürsün belki ama hepsi geçer unutulur inan
hatta hiç üzülme sevin böylesinden kurtulduğunaboshayallersmile
evlensen daha büyük acılar çekerdin şimdi yolun başında sayılırsın
ayrıl hayatına yeniden yön ver

kararlıyım ayrılıcam bu adamdan.evlenmeden kurtulduğuma sevinmeliyim.Hiç üzülmemem lazım.Şuan üzülüyorum ama duygusallım tabi yılların verdiğin emeğin karşılığı bu şekilde aldığı içn

sakın aldatmalar sanal alemde diye gene affetme,
zaten o mesaj attığı kızlardan yüz bulsa anında gerçeğini yapacak.
belki de yapmıştır bile.
zaten yeterince vakit harcamışsın onunla ve yeterince de 2. bir şans vermişsin.
ayrıl ve kendi yoluna git canım.
hiç seviyorum diye de kendini kandırma, böyle bir adamla mutlu olamazsın.

balık baştan kokmuş... ne yapman gerektiğinide yazmışsın zaten.. nişanlıyken sana bunları yapan evlendikten sonra artık harem kurar herhalde... dünyada vazgeçilmeyecek erkek yoktur. birkaç ay ağlar sızlarsın, sonra unutursun... sana değer veren birileri mutlaka olacaktır....

uzun lafın kısası tatlım zararın neresinden dönersen dön kardır bunu unutma. sen neden zayıf hissediyorsun ki yüzün ak.boşver bundan sonra o düşünsün.asla affetme

Back
X