afrika gri papaganimla ucak yolculugu

allegraymis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
506
353
123
merhaba 5 yildan beri afrika gri papaganim var.bize hediye gelmisti.el beslemesi degil dogadan yakalanma,tahminimce hayvan pazarindan alinmis,cok kotu davranmislar,kanatlarini baglamislar,koparmislar guzeliminsimdiki hali cok iyi resmen evrim gecirdi ve ben sonunda onla turkiyeye ucmak istiyorum.sormadigim veteriner,havaalani yetkilisi,ucak firmasi kalmadi aam hala net bir cevap yok sanki dunyanin en bilinmez seyi buyurtdisindan turkiyeye papaganiyla yolculuk yapmis,yurtici de olabilir,yada baska cins bir evcili yurtdisindan getirmis tecrubeli insanlardan yorum istiyorum.

Kaldigin yeri bilmiyorum ama bu konuyu ben cok arastirmistim zamaninda. Once ulkesine gore degisen saglik procedurleri var. O bolumu araman gerekiyor. Ayrica, veterinerden saglik sertifikasi alacaksin. Sonra anlastigin havayolu sirketiyle baglanti kuracaksin ve reservasyon yaptiracaksin. Her havayolu sirketine ve her havayoluna gore degisiyor kurallar. Kimi icin kucuk hayvan oldugu icin kabinde tasima ozelligi var, kimi sadece kargo ile olur diyor.

Hic deneme firsatim olmadi ama bildiklerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…