afrikan mangosu

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
298
slm arkadaşlar
afrikan mangosunu kullanan var mı..zayıflamaya yardımcı bi ürün acil bilgi istiyorum lütfen

Kesinlikle alma arkadaşım ben ve arkadaşım dört kutu aldık. Ve ikimizde bir gr. Bile vermedik. Para tuzağından başka bir şey değil...

Arkadaşlar eşim aldı. hiçbir işe yaramadı. Tavsiye etmem. Bu ara Maurers kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye olunur

yaa çok uzuldum çok met etmışler:/(((((((ne yapıcam şimdii

slm arkadaşlar
afrikan mangosunu kullanan var mı..zayıflamaya yardımcı bi ürün acil bilgi istiyorum lütfen

arkadaşım bende bir haftadır kullanmaya başladım hiçbir değişiklik yok iştahım yine aynı güye iştah azaltırmış .üstelik bir de şişkinlik var bende
bakalım zaman göstereceke kilo verebilecekmiyim.

insanlar niye diyet+sporla zayılamak yerine böyle saçmalıklardan medet umar anlamak mümkün değil.en bilindik,tek geçerli ve en ucuz yöntem :diyet+spor.

Selam arkadaşlar geçen hafta african mangoya başladım 73 kiloydum bugün tartıldım 72 kiloya düşmüşüm ama bol su içiyorum ve yediklerimede dikkat ediyorum.bir de spor yapabilsem daha güzel olacak sizlerede tavsiye ederim hem bana hiçbir yan etkisi olmadı.

Arkadaşım o giden 1 kilo vücudundaki ödem. bol su içip spor yaptığın için vücudundaki suyu atmıssın mangoyla falan bi alakası yok emin ol.

Arkadaşım o giden 1 kilo vücudundaki ödem. bol su içip spor yaptığın için vücudundaki suyu atmıssın mangoyla falan bi alakası yok emin ol.

annemde tutturdu afrıkan magosu alcam dıye ne kı o toz gıbı bırşey mı acaba :26:
arkadaşlar yazmış zaten para tuzağı bı faydası yok dıye bencede öyledır yanı bol bol su ıçın,
yedıklerınıze dıkkat edın bıde sabah akşam yürüyüş mıs gıbı kılo verırsınız bence

anneme okutayım barıde sussun tutturdu afrıkan mangosu dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…